ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στη Λέσβο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μετανάστες

Ο Δήμος Λέ­σβου, θέ­λο­ντας να αφυ­πνί­σει την ευ­ρω­παϊ­κή αλλά και την πα­γκό­σμια κοι­νό­τη­τα, η οποία πα­ρα­κο­λου­θεί ανή­μπο­ρη να δώσει λύση σε αυτή την αν­θρω­πι­στι­κή κρίση, κη­ρύσ­σει τρι­ή­με­ρο πέν­θος στη μνήμη των θυ­μά­των του ει­δε­χθούς και απο­τρό­παιου εγκλή­μα­τος που συ­ντε­λεί­ται κα­θη­με­ρι­νά, από τους αδί­στα­κτους λα­θρέ­μπο­ρους δια­κι­νη­τές.

Για να τι­μή­σει την μνήμη των αδι­κο­χα­μέ­νων προ­σφύ­γων καλεί το λαό της Λέ­σβου να συμ­με­τέ­χει μα­ζι­κά στην τέ­λε­ση δέ­η­σης την Τε­τάρ­τη 4 Νο­εμ­βρί­ου 2015, στις 5:00 το από­γευ­μα στο Άγαλ­μα της Μι­κρα­σιά­τισ­σας Μάνας, στην Επάνω Σκάλα, από τον Σε­βα­σμιώ­τα­το Μη­τρο­πο­λί­τη Μυ­τι­λή­νης και εκ­προ­σώ­πους όλων των εκ­κλη­σιών.

Σε αυτή την άκρως συμ­βο­λι­κή κί­νη­ση, θέ­λου­με να δεί­ξου­με σε όλο το κόσμο ότι, ανε­ξαρ­τή­τως θρη­σκεύ­μα­τος και κα­τα­γω­γής, στε­κό­μα­στε όλοι ενω­μέ­νοι ενά­ντια στους εγκλη­μα­τί­ες που στέλ­νουν κα­θη­με­ρι­νά στο θά­να­το μη­τέ­ρες και μικρά παι­διά. Ας ενώ­σου­με τις δυ­νά­μεις μας σε μια σιω­πη­λή συ­γκέ­ντρω­ση δια­μαρ­τυ­ρί­ας κατά των σύγ­χρο­νων δου­λε­μπό­ρων – εγκλη­μα­τιών και υπέρ της επέμ­βα­σης για την πά­τα­ξη της δο­λο­φο­νι­κής δρά­σης τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.