ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Charlie Hebdo: Σώστε την Ευρώπη – Πνίξτε έναν Έλληνα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Με τον τίτλο στο πρω­το­σέ­λιδο του “Σώστε την Ευρώπη- Πνίξτε έναν Έλληνα” κυκλο­φο­ρεί το γαλλικό περιο­δικό Charlie Hebdo και με ένα εντυ­πω­σιακό σκίτσο όπου το “ΔΝΤ” πνίγει σε έναν κουβά γεμάτο νερό έναν Έλληνα.

Το σκίτσο του Charlie Hebdo για ακόμη μια φορά τα λέει όλα.

Οι σκι­τσο­γρά­φοι του περιο­δι­κού αυτή τη φορά εκτός από την Ελλάδα, δίνουν πρω­τα­γω­νι­στικό ρόλο και σε μια κυρία: την επι­κε­φα­λής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, που ήταν και υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών της Γαλλίας, επί κυβερ­νή­σεως Νικολά Σαρκοζί.

Η Κριστίν Λαγκάρντ, εμφα­νί­ζε­ται να έχει βάλει σε έναν κουβά γεμάτο νερό το κεφάλι ενός Έλληνα σαν εικο­νικό πνιγμό…

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.