ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ: To περιστατικό στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, απόδειξη της άβουλης πολιτικής του Μεταφορών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
56

Τα προ­βλή­ματα λόγω ρηγ­μα­τώ­σεων στον αερο­διά­δρομο του αερο­δρο­μίου της Μυκόνου είχαν επι­ση­μαν­θεί στον υπουργό Οικο­νο­μίας και Υπο­δο­μών Γιώργο Στα­θά­κης πριν από 15 ημέρες, ωστόσο ο ίδιος ως αρμό­διος υπουρ­γός είχε δηλώσει ότι “όλα είναι άριστα και η ΝΔ κιν­δυ­νο­λο­γεί”. Αυτό ανα­φέ­ρει σε ανα­κοί­νωσή του ο βου­λευ­τής της Νέας Δημο­κρα­τίας και τομε­άρ­χης υπο­δο­μών, μετα­φο­ρών και δικτύων Λευ­τέ­ρης Αυγε­νά­κης.

Συγκε­κρι­μένα, επι­ση­μαί­νει ότι: “Οσο η Κυβέρ­νηση συνε­χί­ζει την περή­φανη δια­πραγ­μά­τευση, τα περι­φε­ρειακά αερο­δρό­μια αντι­με­τω­πί­ζουν τις συνέ­πειες της άβουλης πολι­τι­κής του αρμό­διου Υπουρ­γείου.

Εχθές, έμεινε εν μέσω του­ρι­στι­κής σαιζόν το αερο­δρό­μιο Μυκόνου, εκτός λει­τουρ­γίας λόγω ρηγ­μα­τώ­σεων στον αερο­διά­δρομο, με απο­τέ­λε­σμα να ματαιω­θούν δεκάδες πτήσεις μέχρι να απο­κα­τα­στα­θεί το πρό­βλημα, πρό­βλημα για το οποίο είχε ενη­με­ρω­θεί ο Υπουρ­γός κ. Στα­θά­κης από την Αξιω­μα­τική Αντι­πο­λί­τευση πριν περίπου 15 ημέρες και το μόνο που είχε να πει τότε ήταν “όλα είναι άριστα και η ΝΔ κιν­δυ­νο­λο­γεί”!

Δυστυ­χώς παρά την κρι­σι­μό­τητα της περιό­δου και των κατα­στά­σεων, δεν βλέ­πουμε την παρα­μι­κρή διάθεση και πρόοδο σε μια σειρά ζητη­μά­των που δια­χει­ρί­ζε­ται ο αρμό­διος Υπουρ­γός ο οποίος φαί­νε­ται να έχει πραγ­μα­τικά άγνοια κιν­δύ­νου…”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.