Πολιτιστικά

Παραμονή του Άη Γιάννη Κλήδονα (Καλαφουνιάρη) στις 23/6, στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής

Κλήδονας

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, παραμονή του Άη Γιάννη Κλήδονα (Καλαφουνιάρη),θα είμαστε στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής Ρόδου, από τις 19:00 το απόγευμα. Θα υπάρχουν παραδοσιακά εδέσματα, προσφορά από νοικοκυρές του χωριού ως κεράσμα, καθώς και το παραδοσιακό ψωμί με ελαιόλαδο και μέλι. Θα κάψουμε τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια όπως ορίζει το έθιμο και στις 20:00 οι παιδικές ομάδες παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»», θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.
Πληροφορίες για το Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: soroni-folklore.webs.com, ενώ γενικά, μπορείτε να ενημερώνεστε στις ιστοσελίδες μας: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli. Βίντεο μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας youtube.com/ampernalli.

το ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.