Νέα συνάντηση με αντιπροσωπεία της ελβετικής κυβέρνησης για τις αδήλωτες τραπεζικές καταθέσεις θα έχουν την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης.
Η συνάντηση είναι η συνέχεια της πρώτης συνάντησης που είχε η ελβετική αντιπροσωπεία στις 26/03/2015 με τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον υπουργό Επικρατείας, κατά την οποία προέκυψε η ανάγκη επανεκκίνησης κι εντονότερης συνεργασίας των φορολογικών αρχών των δύο χωρών στο μέλλον.
Επικεφαλής της ελβετικής αντιπροσωπείας είναι ο υφυπουργός για τα Διεθνή Οικονομικά Θέματα Ζακ Ντε Βοτεβίλ. Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει σύσκεψη των τεχνικών κλιμακίων των δύο χωρών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.