Όπως είχε γράψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Απόλλωνα Καλυθιών, έπειτα από εισήγηση του προπονητή Χρυσόστομου Χάσταλη, αναζητούσαν στην αγορά έναν επιθετικό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους, μετά από την αποχώρηση του Φώτη Χατζηβαλσάμη.
Οι Καλυθενοί βρήκαν τον ποδοσφαιριστή που ήθελαν και δεν είναι άλλος από τον Άγγελο Φιλιππάκο που αγωνιζόταν στην ΑΕΡΑ. Οι διαπραγματεύσεις με τον αθλητή είχαν ξεκινήσει εδώ και ημέρες και το βράδυ της Παρασκευής έγινε το τελικό ραντεβού των δύο πλευρών όπου έκλεισε η μετεγγραφή με τον ποδοσφαιριστή να εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.
Πάντως η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Απόλλωνα δεν θα σταματήσει εδώ, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθούν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Καλυθενοί θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας τους, αλλά και στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ήδη έχουν εντοπίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.
Πρόθεση τους είναι να μην βιαστούν, προκειμένου να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι χθες οι Καλυθενοί προπονήθηκαν για τελευταία φορά μέσα στην εβδομάδα, με το πρόγραμμα να διεξάγεται το πρωί στο γήπεδο του συλλόγου. Σήμερα και την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό και την προσεχή Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ