Ειδήσεις

2018: «Μπροστά στις παγκόσμιες εξελίξεις, είναι ανάγκη να πάρουμε το μέλλον του πλανήτη στα χέρια μας»

«Όταν του ζήτησαν τον ορισμό του μορφωμένου, ο Σωκράτης, δεν ανέφερε τίποτα για τη συσσώρευση των γνώσεων. «Η μόρφωση – είπε – είναι θέμα συμπεριφοράς. Ποιους ανθρώπους θεωρώ μορφωμένους; Πρώτα απ΄ όλους, αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις, αντί να ελέγχονται από αυτές. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα, με γενναιότητα και λογική. Αυτούς που είναι έτοιμοι σε όλες τους τις συναλλαγές. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς, καλοπροαίρετα. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες και τις αποτυχίες. Τελικά, αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και τη δόξα τους!»…
Στέλλοντας τις από καρδιάς πιο θερμές ευχές της ιδίας και των συνεργατών της, η διάσημη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, αναφέρεται στα γεγονότα που θα ακολουθήσουν λόγω θέσεως και δραστηριότητας των πλανητών που επηρεάζουν τη γη, το πως θα βιώσουμε τα πολιτικά γεγονότα, αλλά και το πώς θα επηρεάσουν τον καθένα μας, τη χρονιά που ξημερώνει. Η ίδια – όπως κάθε χρόνο – παραχωρεί το δικαίωμα αποκλειστικά στη «δημοκρατική» που καταγράφει συνοπτικά, τις αναλυτικές προβλέψεις της στο περιοδικό ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, προτρέποντας τον κόσμο, να βρει τη δύναμη, προκειμένου να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Οι παγκόσμιες εξελίξεις
έως το 2020…
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, δύο από τους πλέον ισχυρούς πλανήτες, θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις παγκόσμιες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις μέχρι και το 2020, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος που άνοιξε το 1982. Θυμίζουμε πως αυτός ο κύκλος μεταξύ των δύο πλανητών, διαρκεί 38 χρόνια, συνεπώς περίπου στα μέσα Ιανουαρίου του 2020.
Αυτός ο κύκλος που ξεκίνησε το 1982, ήταν ίσως και σημείο εκκίνησης ενός άκρατου και ανεξέλεγκτου κυνηγιού του κέρδους και της εξουσίας. Η παγκοσμιοποίηση και η απελευθέρωση των αγορών, βρήκαν με την έναρξη αυτού του κύκλου, πολύ γόνιμο έδαφος, για να δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο. Τα πάντα, ακόμα και ο πλανήτης Γη, αντιμετωπίσθηκαν ως προϊόν, ως αγαθό που μπορούμε να εκμεταλλευθούμε και να εμπορευθούμε…
Με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω, θα δρομολογηθεί παγκοσμίως τάση επιστροφής στην τήρηση των γενικών κανόνων, ενώ το γεγονός πως η σύνοδος γίνεται στον Αιγόκερω, σημαίνει πως δεν θα υπάρχει κατεύθυνση μόνο από την ανεξέλεγκτη δράση των αγορών, αλλά από μια παγκόσμια συνειδητοποίηση της ανάγκης για βιωσιμότητα και κοινωνική συμβατότητα, μέσω δεσμευτικών κανονισμών και νόμων.
Σημαντικές διευθετήσεις θα γίνουν κάτω από την επιρροή Κρόνου – Πλούτωνα, γύρω από θέματα που αφορούν ξένα κεφάλαια, χρέη και δάνεια, οι οποίες θα σφραγιστούν τον Ιανουάριο του 2020.
Η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια την αλήθεια, η οποία θα μας απελευθερώσει…
Οι προβλέψεις για τα ζώδια αναλυτικά από τη Λίτσα Πατέρα:
ΚΡΙΟΣ: Λένε, ότι το πιο βαθύ σκοτάδι, είναι λίγο πριν το χάραμα. Έτσι, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018, ημερομηνία κατά την οποία, ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Τοξότη, όπου αρχίζει ένα θεαματικό χάραμα για εσάς, απαιτείται συνέπεια και οργάνωση. Η νέα χρονιά, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εσάς, γεμάτη προκλήσεις, αρκετές δυσκολίες, αλλά και στιγμές πάθους. Για πολλούς μήνες, θα βρίσκεστε στο επίκεντρο ενός κύκλου ανθρώπων, που θα επηρεάζονται από τις αποφάσεις σας.
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι γνωστό, ότι εσείς, οι γλυκείς και αυτοσυντηρούμενοι Ταύροι, μετράτε προσεκτικά τα βήματά σας. Έτσι, είναι βέβαιο, ότι ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας, δεν θα σας παρασύρει σε χίμαιρες, αφού η νέα θέση του Κρόνου, θα σας δείξει νέους, σταθερούς δρόμους. Μια πολύ σημαντική χρονιά ξεκινά για εσάς και θα σημάνει την έναρξη μιας περιόδου αλλαγών, σε βάθος σχεδόν πενταετίας, που θα σας οδηγήσει σε επανακαθορισμό των σχέσεων και των στόχων σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Νομίζω ότι, οι αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού, πήραν τα μαθήματα που τους δίδαξε ο μέγας διδάσκαλος Κρόνος. Ό,τι έφυγε από τη ζωή σας, έπρεπε να φύγει. Τώρα, ήρθε η ώρα να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν στο χώρο της εργασίας 9υγείας0, ενώ από το τέλος τους έτους, ο ευεργέτης Δίας θα φροντίσει τη συναισθηματική σας ζωή. Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θα φέρει αίσθημα ανακούφισης, σε πολλούς από εσάς. Έχετε περάσει δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια και τώρα νοιώθετε πως βγαίνετε από τούνελ και – επί τέλους – μπορείτε να αναπνεύσετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο και αν σας προβλημάτισαν τα χρόνια που πέρασαν, ο νέος χρόνος σίγουρα, έχει αποφασίσει να σας ανακουφίσει για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς ο Δίας, θα βρίσκεται σε φιλικό για εσάς ζώδιο. Η συναισθηματική σας ζωή, υπόσχεται πολλά, αρκεί να περπατήσετε σε νόμιμα μονοπάτια. Κάπως αντιφατική θα είναι για εσάς η νέα χρονιά. Δέχεστε πλανητικές τάσεις, που άλλοτε φέρνουν ενθουσιασμό και άλλοτε έντονο προβληματισμό. Μην απογοητεύεστε, βρίσκεστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι, για να πετύχετε τους πολυπόθητους στόχους.
ΛΕΩΝ: Είναι βέβαιο, ότι είστε αξιαγάπητοι, αλλά και κάπως πληθωρικοί και γενναιόδωροι. Αυτός ο χρόνος, θα επιτείνει τη διάθεσή σας να δώσετε στην οικογένειά σας, ό,τι καλύτερο και περισσότερο μπορείτε. Κάθε υπερβολή όμως, ίσως είναι λαθεμένη τακτική. Από το τέλος του 2018, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε, να ερωτευτείτε, αλλά και να δώσετε στους αγαπημένους σας, ό,τι καλύτερο. Το 2018 θα είναι μια χρονιά, γεμάτη προκλήσεις και γεγονότα που θα σας ξεσηκώσουν, θα σας ξεβολέψουν, αλλά και θα σας οδηγήσουν πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σας και στις βαθιές επιθυμίες σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της αναδιοργάνωσης της ζωής σας. Σημαντικοί πλανήτες, έχουν αποφασίσει να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή σας. Έτσι, εσείς οι οργανωτικοί, πρακτικοί και εργατικοί Παρθένοι, θα βρείτε την ευκαιρία να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Περάσατε αρκετές δυσκολίες και αναγκαστήκατε να υποκύψετε σε περιορισμούς που δεν σας άφηναν να προγραμματίσετε τη ζωή σας. Όμως, το πλανητικό σκηνικό, αρχίζει να σας ευνοεί και μέσα στο 2018, θα νοιώσετε πως τα πράγματα, κυλούν πιο αισιόδοξα.
ΖΥΓΟΣ: Ο νέος χρόνος, σας επιφυλάσσει εκπλήξεις. Τα οικονομικά, περιέργως θα βελτιωθούν. Έτσι, θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Θα πρέπει να αδράξετε ευκαιρίες, οι οποίες θα σας παρουσιαστούν. Από το τέλος του έτους, θα βελτιωθεί η καθημερινή σας ζωή. Θα πρέπει βέβαια, να είστε προσεκτικοί στην οικογενειακή σας ζωή. Η προηγούμενη ζωή, σας χάρισε απρόσμενες εξελίξεις στην καθημερινή σας ζωή και σίγουρα δεν σας άφησε να πλήξετε. Μέσα στη νέα χρονιά όμως, πολλά πράγματα στη ζωή σας μπαίνουν σε τάξη και μάλιστα με έναν τρόπο, που μπορεί να μην σας είναι πιο εύκολος, αλλά σίγουρα απαραίτητος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτός ο χρόνος, είναι δικός σας. Ο Δίας, δεν θα σας εγκαταλείψει. Θα φέρει ευκαιρίες και επέκταση στη ζωή σας, ενώ ο Κρόνος, θα σταθεροποιεί τις προσπάθειές σας. Στο χέρι σας είναι, να βελτιώσετε τη ζωή σας. Το πλανητικό σκηνικό, σας διασφαλίζει καλές προοπτικές ευημερίας. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν μεγάλα διαστήματα έντασης, θα αλλάξουν πολλά σε προσωπικό επίπεδο και θα καταλήξετε πολύ διαφορετικοί μέσα στο φθινόπωρο.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτός ο χρόνος θα είναι πολύ σημαντικός για εσάς, αφού είναι ένας χρόνος προετοιμασίας. Στο τέλος του έτους, ο Δίας, κυβερνήτης σας, θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας και θα παραμείνει σχεδόν για ένα χρόνο. Έτσι, μέχρι τότε, μπορείτε να καταστρώσετε σχέδια, τα οποία μπορεί να αποδώσουν. Η νέα χρονιά, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις. Τα δύσκολα πέρασαν για πολλούς από εσάς. Τώρα, ακόμα και αν δεν έχετε ξεπεράσει ανασφάλειες και φοβίες, σκιαγραφείται στον ορίζοντα, να περάσετε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον, με ευκαιρίες για να πετύχετε στόχους, που εδώ και δυόμισι χρόνια περίπου, προσέκρουσαν σε εμπόδια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο νέος χρόνος, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς. Ο ευεργέτης Δίας, σχεδόν μέχρι το τέλος του χρόνου θα ευνοεί τα σχέδιά σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσετε. Ο Κρόνος, δικός σας κυβερνήτης, εδραιώνει τις ευκαιρίες. Ώρα για ανακατάταξη και οργάνωση στη ζωή σας. Μέσα στη νέα χρονιά τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του. Το πλανητικό σκηνικό σας καλεί να οργανωθείτε, να επιδείξετε συνέπεια και να υπηρετήσετε τους στόχους σας με επιμονή και υπομονή.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε να ελπίζετε πολλά! Ο Δίας έχει εγκατασταθεί σε θέση, η οποία υπόσχεται επιτυχίες, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον κοινωνικό σας τομέα (γάμος). Θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά τις ευκαιρίες. Από το τέλος του έτους, θα πραγματοποιηθούν νέες ευκαιρίες. Θα διαδραματιστούν σημαντικά πλανητικά νέα για εσάς μέσα σε αυτή τη χρονιά. Το να κρατήσετε τις ισορροπίες στη ζωή σας θα είναι άθλος. Δυνατές συγκινήσεις, προκλήσεις και ενθουσιασμός, δεν θα λείπουν. Η παλέτα των συναισθημάτων σας θα έχει ποικιλία.
ΙΧΘΥΕΣ: Ο χρόνος αυτός είναι δικός σας. Οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Το πλανητικό σύστημα, έχει αποφασίσει να σας αποζημιώσει. Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, οι οποίες μάλιστα θα διαρκέσουν πολύ. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρονιά ξεκινά για εσάς, γεμάτη ευκαιρίες για πρόοδο και επιτυχίες. Βέβαια, στην πορεία θα διαπιστώσετε πως ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός και πως το κάθε τι έχει το τίμημά του.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου