Ειδήσεις

Ευχές του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινου για το νέο έτος

Eύχομαι ολόψυχα το 2016 να χαρίσει υγεία, ειρήνη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Να είναι χρονιά ελπίδας, δημιουργίας, εθνικής συνεννόησης και ανάτασης για τη χώρα μας. Το νέο έτος να είναι έτος αλληλεγγύης, συνεργασίας και κοινωνικής συνοχής, ώστε με σταθερότητα και υπευθυνότητα να γίνει η ελληνική κοινωνία, μια κοινωνία προόδου και ευημερίας για όλα τα μέλη της.
Με ενότητα, κοινή στόχευση και κοινό βηματισμό, έχοντας σταθερές τις αξίες και τα ιδανικά, που στηρίχτηκε διαχρονικά η Ελλάδα, να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Απομονώνουμε το λαϊκισμό, το ψέμα, την καλλιέργεια της «ισοπεδωτικής ισότητας» και το διχασμό και προτάσσουμε την εντιμότητα, την αποτελεσματική δουλειά και την υπευθυνότητα. Προχωράμε με γρήγορα βήματα προς το μέλλον. Γιατί το αύριο ανήκει σε αυτούς που το οραματίζονται και το προετοιμάζουν.
Με σεβασμό και αγάπη προς όλους εύχομαι από βάθη καρδιάς, η νέα χρονιά να ικανοποιήσει κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία και να είναι η χρονιά που η Ελλάδα μας θα πορευτεί στο δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση. Ο λαός μας να ζήσει με λιγότερα προβλήματα και η Πολιτεία να δώσει στους κατοίκους των νησιών μας αυτά που δικαιούνται.

Καλή χρονιά, υγεία, δύναμη και θετική ενέργεια σε όλους!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου