Ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής της Ένωσης Εργατοϋπαλληλικού και Επιστημονικού Προσωπικού Εργαζομένων στο Δήμο και στις Δημοτικές επιχειρήσεις

Συνάδελφοι,

Μετά την πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Εργατοϋπαλληλικού και Επιστημονικού Προσωπικού Εργαζομένων στο Δήμο και στις Δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στις 30/10/19, ημέρα Τετάρτη, σας κάνουμε γνωστό ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης και των άλλων οργάνων της, θα γίνουν στις 12/11/2019, ημέρα Τρίτη και ώρες 9.00 πμ – 16.00 μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, οδός Στεφάνου Καζούλη, αριθμός 30.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για Διοίκηση, Εξελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους στο Ε.Κ.Ρ και την Ομοσπονδία να υποβάλουν στην Εφορευτική Επιτροπή αίτηση υποψηφιότητας από τις 31/10/19 έως και τις  08/11/19.

Παρακαλούμε τους υποψήφιους να προσκομίζουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 10.00 έως 13.00 το πρωί και από 18.00 έως 20.00 το απόγευμα (εκτός από το απόγευμα της Παρασκευής), στο γραφείο της Ένωσης, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, Στεφάνου Καζούλη 30.

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις αρχαιρεσίες της 12ης/11/2019, για να δώσουμε με την καθολική μας συμμετοχή στη νέα Διοίκηση τη δύναμη που χρειάζεται, για να μπορεί να διεκδικεί και να επιλύει τα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του κλάδου μας τη δύσκολη αυτή περίοδο για το κίνημα.

Για να μπορέσετε να ψηφίσετε, πρέπει απαραίτητα να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα και το Βιβλιάριο Ασθενείας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ