ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σταϊκούρας για τον μειωμένο ΕΝΦΙΑ: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας βήμα-βήμα με κοινωνική ευαισθησία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χρήστος Σταϊκούρας

Με ανάρ­τη­ση στον προ­σω­πι­κό λο­γα­ρια­σμό του στο Twitter, ο Υπουρ­γός Οι­κο­νο­μι­κών Χρή­στος Σταϊ­κού­ρας έδωσε πο­λι­τι­κό πε­ριε­χό­με­νο στα μειω­μέ­να εκ­κα­θα­ρι­στι­κά ΕΝΦΙΑ που εστά­λη­σαν στους φο­ρο­λο­γου­μέ­νους.

Οπως τό­νι­σε τα νέα εκ­κα­θα­ρι­στι­κά – τα οποία άρ­χι­σαν να αναρ­τώ­νται από τις 7 το από­γευ­μα της Πα­ρα­σκευ­ής – είναι μειω­μέ­να με­σο­σταθ­μι­κά κατά 22% και πρό­σθε­σε: «Υλο­ποιού­με βήμα-βήμα τις δε­σμεύ­σεις μας με οι­κο­νο­μι­κή απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα και κοι­νω­νι­κή ευαι­σθη­σία».

Η ανάρ­τη­ση του υπουρ­γού Οι­κο­νο­μι­κών Χρή­στου Σταϊ­κού­ρα:

«Από σή­με­ρα, χι­λιά­δες πο­λί­τες λαμ­βά­νουν τα φε­τι­νά εκ­κα­θα­ρι­στι­κά του ΕΝΦΙΑ, μειω­μέ­να με­σο­σταθ­μι­κά κατά 22%. Υλο­ποιού­με #VimaVima τις δε­σμεύ­σεις μας με οι­κο­νο­μι­κή απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τη­τα και κοι­νω­νι­κή ευαι­σθη­σία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.