Ειδήσεις

Η απάντηση Μαξίμου στον Κ. Μητσοτάκη

Μαξίμου

«Σε μία συνέντευξη όπου ο κ. Μητσοτάκης φαινόταν να διαβάζει τις απαντήσεις που του είχαν ετοιμάσει οι επικοινωνιολόγοι του, επιχείρησε για άλλη μία φορά να βγάλει πολιτική υπεραξία, εκμεταλλευόμενος τον πόνο από την απώλεια δεκάδων συμπολιτών μας».

Αυτό αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σχετικά με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Δεν μπορεί, όμως, οι ανθρώπινες ζωές να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Οι πολίτες κρίνουν και τους κρίνοντες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.