Τοπικές Ειδήσεις

Επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη Yasuhiro Shimizu και της συζύγου του στην Κάλυμνο

Η επίσημη επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη Yasuhiro Shimizu και της συζύγου του, ολοκληρώθηκε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Διακομιχάλης, αντιλαμβανόμενος την σημαντικότητα μιας επίσκεψης σαν κι αυτή του Πρέσβη της Ιαπωνίας, προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση της πρότασης του κ. Λεωνίδα Μπαμπάνη (North Events), ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της κας Μαρίας Σαράφογλου και της κας Φωτεινής Τηλιακού.

Η πρωτοβουλία στηρίχθηκε επίσης ουσιαστικά από τον κ. Λύσανδρο Τσιλίδη (Πρόεδρο Ελλήνων Πρακτόρων) και τον κ. Δήμο Βρατσάνο (Πρόεδρο Ελληνοϊαπωνικού Συνδέσμου Φιλίας και τέως πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. Ιαπωνίας).

Η αναρρίχηση θα είναι για πρώτη φορά Ολυμπιακό Άθλημα στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου το έτος 2020. Η επίσκεψη του Ιάπωνα Πρέσβη θα ανοίξει δρόμους για την περαιτέρω ανάπτυξη της αναρρίχησης στο νησί μας, αλλά και όλων των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους οι οποίοι συνέβαλαν στο να καταστεί αυτή η επίσημη επίσκεψη η πλέον επιτυχημένη.

Συγκεκριμένα:

· Εφημέριο Παναγίας Αργινωντών

· Σύλλογος νέων Βαθύ Αμφιπετράν και Σύλλογος Σκαλίων «Σκαλιωδάν»

· Γιώργο Τεζάρη και Tezaris Tours

· Ξενοδοχείο Carian

· Alternet Καλλιόπη Τσαγκάρη – Villa Kountouri – Σεφ Δημήτρη Κουλλιά

· Λουκά Ντουρντουρέκα Προπονητή Αναρρίχησης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

· Καλύμνικο Σπίτι

· ΚΔΑΠ ΜΕΑ

· Αποθήκη Σφουγγαριών Κόκκινου

· Δημήτρη Πράτζο και Kalymnos Kayak Centre

· Λύκειο Ελληνίδων – Ναυτικό και Αρχαιολογικό Μουσείο Καλύμνου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ