Ειδήσεις

ΕΝΦΙΑ: Τι θα συμβεί αν δεν τον πλήρωσες σήμερα-Όλες οι εκδοχές

Τελευταία ημέρα για την καταβολή της δόσης του ΕΝΦΙΑ σήμερα. Όσοι όμως δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να καταβάλετε το αντίτιμο της δόσης, δείτε τι θα σας συμβεί από Δευτέρα.
Σε περίπτωση που θα πληρώσετε εκπρόθεσμα λοιπόν, η δόση σας θα είναι προσαυξημένη κατά 0,73%. Επίσης αν έχετε ενταχθεί στις 100 δόσεις για χρέη στο Δημόσιο, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να πληρώσετε σήμερα τον ΕΝΦΙΑ γιατί διαφορετικά θα βγείτε εκτός ρύθμισης.
Αν τώρα, δεν έχετε άλλα χρέη, μπορείτε αν δεν πληρώσετε σήμερα μπορείτε να γίνετε υπερήμεροι, να πληρώσετε μόνο την προσαύξηση και αυτόματα να ενταχθείτε στις 12 δόσεις για την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ.
Αν τώρα ανήκετε στους «τυχερούς» και περιμένετε «δωράκι» από την την εφορία (βλ. επιστροφή φόρου), τότε αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε τον έφορό σας και να κάνετε συμψηφισμό με τον ΕΝΦΙΑ.

Πηγή: reporter.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου