ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολλέγιο Ρόδου: Μετεγγραφή… ζωής

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Πιγκουίνοι
Μέγεθος γραμμάτων

Την κα­λύ­τε­ρη με­τεγ­γρα­φή «ζωής» έκανε το Κολ­λέ­γιο Ρόδου, όπως επί­σης και οι αθλη­τές της Αθλη­τι­κής Ακα­δη­μί­ας και των Πι­γκουί­νων.

Με την συμ­βο­λή των Νίκου Νι­κο­λή (εντε­ταλ­μέ­νος πε­ρι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Αθλη­τι­σμού) και Αλέ­ξαν­δρου Κο­λιά­δη (πρό­ε­δρος του ΔΟΠΑΡ) οι εγκα­τα­στά­σεις του Κολ­λε­γί­ου Ρόδου πλέον δια­θέ­τουν φο­ρη­τό απι­νι­δω­τή.

Ανα­λυ­τι­κά η ανα­κοί­νω­ση:

«Σας ενη­με­ρώ­νου­με ότι το Κολ­λέ­γιο Ρόδου το Σάβ­βα­το 28 Αυ­γού­στου πραγ­μα­το­ποί­η­σε τη με­γα­λύ­τε­ρη… με­τε­γρα­φή ζωής!

Πλέον, οι σχο­λι­κές και αθλη­τι­κές εγκα­τα­στά­σεις του Κολ­λε­γί­ου Ρόδου δια­θέ­τουν υπερ­σύγ­χρο­νο φο­ρη­τό απι­νι­δω­τή και τις επό­με­νες ημέ­ρες όλο το απα­ραί­τη­το προ­σω­πι­κό θα λάβει πι­στο­ποί­η­ση χρή­σης από τα αρ­μό­δια όρ­γα­να υγεί­ας του νη­σιού μας!

Όλοι οι μα­θη­τές και το προ­σω­πι­κό του Κολ­λε­γί­ου Ρόδου, οι αθλη­τές της Αθλη­τι­κής Ακα­δη­μί­ας Ρόδου και των Πι­γκουί­νων, οι γο­νείς, οι φίλοι και οι επι­σκέ­πτες του σχο­λεί­ου μας θα μπο­ρούν να απο­λαμ­βά­νουν με ασφά­λεια την πα­ρα­μο­νή τους στους χώ­ρους των εγκα­τα­στά­σε­ων μας.

Ευ­χα­ρι­στού­με προ­σω­πι­κά τους κυ­ρί­ους Νίκο Νι­κο­λή και Αλέ­ξαν­δρο Κο­λιά­δη για τη συμ­βο­λή τους και την πα­ρέμ­βα­ση τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.