Με αφορμή δημοσιεύματα συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. της Δωδεκανήσου που με εμφανίζουν να αναζητώ «αυτοδιοικητική στέγη», και «να φλερτάρω» σε κυοφορούμενα αυτοδιοικητικά σχήματα, υποχρεώνομαι να επισημάνω τα εξής:

  • Σεβόμενος την ελευθερία του Τύπου και τη δημοκρατική διακίνηση των ιδεών, διαψεύδω όλα τα σενάρια που με φέρουν ως ενδιαφερόμενο να συνεργαστώ ή να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με αυτοδιοικητικό σχήμα που αυθαίρετα με εντάσσουν.
  • Εκτιμώ όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια, συνέπεια και εντιμότητα στα κοινά και σέβομαι τη λαϊκή εντολή που έχω λάβει και βρίσκομαι σε θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση (Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.).
    Με το παραπάνω σκεπτικό κινούμαι και συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τόπο, παρά τα συνεχή εμπόδια που δέχομαι από συγκεκριμένα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και για τα οποία έχω ενημερώσει τους αρμοδίους. Ασχολούμαι αποκλειστικά με τα κοινωνικά προβλήματα και ανάγκες και επιδιώκω λύσεις τους.
  • Για την όποια συμμετοχή μου στις διαδικασίες των αυτοδιοικητικών εκλογών, θα ενημερώσω ο ίδιος στο χρόνο που επιβάλλεται και με βάση τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των πολιτών και τις εισηγήσεις των φίλων και συνεργατών μου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ