ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα πέντε νησιά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΈΤΣΟΣ

«Καλό νέο» είναι κατά τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, η ανα­στολή της αύξησης του ΦΠΑ στα πέντε νησιά του Αιγαίου.

Ωστόσο, ο κ. Ρέτσος δια­πι­στώ­νει ότι «χρειά­ζο­νται συντο­νι­σμέ­νες πρω­το­βου­λίες και συγκε­κρι­μένα μέτρα για να αντι­με­τω­πι­στούν τα προ­βλή­ματα που δημιούρ­γη­σαν και συνε­χί­ζουν να δημιουρ­γούν οι προ­σφυ­γι­κές και μετα­να­στευ­τι­κές ροές τα τελευ­ταία χρόνια»

Η ανάρ­τηση του στο twitter:

Yiannis A. Retsos@YARetsos

Η ανα­στολή της αύξησης του ΦΠΑ στα 5 νησιά του Αιγαίου είναι ένα καλό νέο. Χρειά­ζο­νται όμως συντο­νι­σμέ­νες πρω­το­βου­λίες & συγκε­κρι­μένα μέτρα για να αντι­με­τω­πι­στούν τα προ­βλή­ματα που δημιούρ­γη­σαν & συνε­χί­ζουν να δημιουρ­γούν οι προ­σφυ­γι­κές & μετα­να­στευ­τι­κές ροές τα τελευ­ταία χρόνια.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.