Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συναντήσεων που αποφασίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου πραγματοποιεί Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα 4 Μαϊου 2015 και ώρα 7.30μ.μ. στο ξενοδοχείο ‘Ρόδος Παλάς’.
Στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη συντονιστής θα είναι ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, εκπρόσωπος του κόμματος καθώς και ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. κ. Μάνος Κόνσολας.
ΣΗΜ: Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει ο κ. Βρούτσης στην αίθουσα του ΕΒΕΔ τις 13.00.
Η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου
Νατάσα Βενετοκλή








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.