Τοπικές Ειδήσεις

O κ. Δημήτρης Κρητικός αποδέχεται την πρόταση του Στράτου Καρίκη για ανοικτό διάλογο με τους πολίτες

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» και ο επικεφαλής της, υποψήφιος δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός, με χαρά αποδέχονται την πρόταση του επίσης υποψηφίου δημάρχου Στράτου Καρίκη, για ανοικτό διάλογο με τους πολίτες, όπου και όποτε ο ίδιος το επιθυμεί.

 

Μια παράταξη που γεννήθηκε από τη βάση, που δε χρίστηκε ούτε στηρίχθηκε από κανένα κόμμα παρά μόνο από τους πολίτες, δε μπορεί να μην αποδεχτεί μια τέτοια πρόταση.

 

Σ’ αυτή τη χρονική στιγμή είμαστε στη διαδικασία διαβούλευσης με φορείς και δημότες για να γνωρίσουμε, να καταγράψουμε και να ιεραρχήσουμε τα προβλήματα με στόχο

να καθορίσουμε τη θέση μας για την αντιμετώπιση τους, μόλις ολοκληρώσουμε τις επαφές μας. Τότε και μόνο θα συμβάλλει ουσιαστικά προς την κατεύθυνση αυτή, ο δημόσιος διάλογος.

 

Ας συμφωνήσουμε λοιπόν, όσοι αποδεχτούμε την πρόταση, για το χρόνο και τους τόπους διεξαγωγής του ανοικτού αυτού διαλόγου.

Έτσι θα μπορέσει να κρίνει ο κάθε συνδημότης μας αξιοκρατικά και όχι βάσει ξεπερασμένων μεθόδων παραπλάνησης των ψηφοφόρων που πάνε τον τόπο πίσω.

 

Αποδεχόμενοι  σήμερα την πρόταση της παράταξης του κ. Καρίκη για έναν ουσιαστικό διάλογο  με την κοινωνία και δίνοντας το στίγμα για το πως θα λειτουργήσουμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξη μας ευελπιστεί  να φέρει στον τόπο, αυτό που του Αξίζει.

 

 

 

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

 

                                                                              Δημήτρης  Γ.  Κρητικός

Ιατρός    Πνευμονολόγος

Υποψ. Δήμαρχος Ροδίων

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου