Τοπικές Ειδήσεις

Γιώργος Υψηλάντης – H ΡΟΠΟΑΝ δεν θα πάρει μέρος στις επόμενες δημοτικές εκλογές

Βαδίζοντας προς την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαίου 2019, η παράταξή μας η ΡΟΔΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (ΡΟΠΟΑΝ) ανακοινώνει ότι δεν θα μετέχει σ’ αυτές.

Τα μέλη και οι φίλοι της είναι ελεύθερα και ενθαρρύνονται να επιλέξουν σε ατομικό επίπεδο τη συμμετοχή τους στα δρώμενα του τόπου, μέσα από αυτοδιοικητικά σχήματα που θεωρούν ικανά να ανακόψουν και να αντιστρέψουν τον μαρασμό του τόπου, γιατί αυτό είναι το αποτέλεσμα της απραξίας και των επιλογών της σημερινής δημοτικής αρχής. Μια χαμένη πενταετία.

Η παράταξη θα συνεχίσει να εκπροσωπείται μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής περιόδου από τα αιρετά μέλη της και τους εκπροσώπους της σε οργανισμούς και επιτροπές του Δήμου Ρόδου.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τους 8.027 Ροδίτες και Ροδίτισσες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους το 2014, αλλά και όλους εκείνους κι εκείνες με τους οποίους συναντηθήκαμε στους δρόμους της πάλης για τα σοβαρά ζητήματα του τόπου από τότε έως και σήμερα.  Αποδείξαμε και συνεχίζουμε καθημερινά να το κάνουμε, ότι αξίζουμε της εμπιστοσύνης που μας δείξατε και την τιμούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Θα ξαναβρεθούμε. Παραμένουμε ενεργοί πολίτες με άποψη, λόγο και δράση στα τοπικά μας πράγματα.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου