ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Xαρδούβελης: Παράταση εάν βγει νέα κυβέρνηση – Υπάρχουν διαθέσιμα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χαρδούβελης

«Η δια­πραγ­μά­τευση εκ των πραγ­μά­των δυσκο­λεύ­ε­ται γιατί πρέπει να υπάρχει μία κυβέρ­νηση. Εγώ θα έρθω σε επαφή με τους εταί­ρους και θα δούμε τι σκέ­φτο­νται» δήλωσε το μεση­μέρι ο υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών Γκίκας Χαρ­δού­βε­λης.

Ερω­τη­θείς για το πότε θα επι­στρέ­ψει η τρόικα στην Ελλάδα ο κ. Χαρ­δού­βε­λης απά­ντησε ότι «αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Υπό κανο­νι­κές συν­θή­κες, εάν υπήρχε κυβέρ­νηση θα επέ­στρε­φαν το επόμενο Σαβ­βα­το­κύ­ριακο, δηλαδή στις 10 του μηνός, τώρα θα το δούμε».

Σε ερώτηση δημο­σιο­γρά­φου για το αν προ­λα­βαί­νουν τα χρονικά περι­θώ­ρια ο υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών δήλωσε ότι «τα χρονικά περι­θώ­ρια, εάν η ίδια κυβέρ­νηση συνε­χί­σει, τα προ­λα­βαί­νουμε επειδή ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Αν είναι νέα κυβέρ­νηση, μέχρι να μάθει, θα ανα­γκα­στεί να πάρει μία παρά­ταση το Φεβρουά­ριο».

«Η πιθα­νό­τητα παρά­τα­σης υπάρχει εάν βγει μία νέα κυβέρ­νηση και καθυ­στε­ρή­σει να βγει, εάν βγει δηλαδή στα μέσα Φεβρουα­ρίου. Δεν ξέρουμε πότε θα βγει», συμπλή­ρωσε.

Σχετικά με τα ταμειακά δια­θέ­σιμα ο κ. Χαρ­δού­βε­λης απά­ντησε ότι «τα ταμειακά δια­θέ­σιμα υπάρ­χουν δεν έχουμε πρό­βλημα. Εάν υπάρξει πρό­βλημα μπο­ρούμε να εκδώ­σουμε έντοκα. Δεν έχουμε πρό­βλημα. Εγώ βλέπω τον Μάρτιο να έχουμε ανάγκες».

Πηγή:capital.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.