ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Επιτέλους χαμόγελα, μίνι «φρεσκάρισμα» στο Κύπελλο

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Φοίβος

Τα πρώτα χα­μό­γε­λα εμ­φα­νί­στη­καν στα πρό­σω­πα των αν­θρώ­πων του Φοί­βου μετά το σαβ­βα­τιά­τι­κο 4-1 επί του Κλε­ό­βου­λου στο γή­πε­δο στη Λίν­δου, για την 6η αγω­νι­στι­κή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries.

Το πα­ρά­δο­ξο είναι πως τούτη τη φορά, ο προ­πο­νη­τής Αγα­πη­τός Αμπε­λάς και οι πο­δο­σφαι­ρι­στές του δεν έμει­ναν ικα­νο­ποι­η­μέ­νοι από την εμ­φά­νι­ση, όπως συ­νέ­βη στα προη­γού­με­να πέντε ματς που χά­θη­καν βαθ­μοί, ωστό­σο έτσι όπως έχουν εξε­λι­χθεί τα πράγ­μα­τα, είναι λο­γι­κό να προ­τι­μούν το απο­τέ­λε­σμα από τα «μπρά­βο» για την ει­κό­να, του­λά­χι­στον μέχρι τη στιγ­μή που θα πε­τύ­χουν την ζη­τού­με­νη ισορ­ρο­πία.

Αν προ­βλη­μα­τί­ζει κάτι τον τε­χνι­κό των περ­σι­νών πρω­τα­θλη­τών, είναι ότι πα­ρό­τι πέ­τυ­χε τέσ­σε­ρα τέρ­μα­τα πε­τυ­χαί­νο­ντας μία ευ­ρεία νίκη, η ομάδα του σπα­τά­λη­σε πολ­λές ση­μα­ντι­κές ευ­και­ρί­ες για να κάνει τη ζωή της πιο εύ­κο­λη από νωρίς, κάτι που δεν συ­νέ­βη για πρώτη φορά φέτος.

Ένας δεύ­τε­ρος «πο­νο­κέ­φα­λος» προ­έ­κυ­ψε λόγω του τραυ­μα­τι­σμού του Νίκου Με­μο­τσέ­λα, ο οποί­ος εγκα­τέ­λει­ψε τον αγω­νι­στι­κό χώρο του γη­πέ­δου της Λίν­δου με θλάση στον προ­σα­γω­γό, που θα τον κρα­τή­σει εκτός δρά­σης για αρ­κε­τό καιρό.

Πριν αρ­χί­σουν να σκέ­φτο­νται το σαβ­βα­τιά­τι­κο εντός έδρας ντέρ­μπι της 7ης αγω­νι­στι­κής κό­ντρα στον γεί­το­να Κλε­άν­θη, οι Κρε­μα­στε­νοί έχουν να διεκ­πε­ραιώ­σουν αύριο Τε­τάρ­τη την υπο­χρέ­ω­σή τους για τη 2η φάση του Κυ­πέλ­λου Δω­δε­κα­νή­σου με αντί­πα­λο την ομάδα Κ19 του Δια­γό­ρα, στο πλαί­σιο μίας συ­νά­ντη­σης που θα ξε­κι­νή­σει στις 4 το από­γευ­μα στο ενω­σια­κό γή­πε­δο στο Κο­ρα­κό­νε­ρο.

Ο Αγα­πη­τός Αμπε­λάς δεν έχει την πο­λυ­τέ­λεια να προ­χω­ρή­σει σε εκτε­τα­μέ­νο ρο­τέι­σον, καθώς το ρό­στερ του είναι πε­ριο­ρι­σμέ­νο, θα κάνει ωστό­σο λίγες αλ­λα­γές προ­κει­μέ­νου να απο­φορ­τί­σει τους πο­δο­σφαι­ρι­στές που κου­βα­λούν τη με­γα­λύ­τε­ρη επι­βά­ρυν­ση από τους αγώ­νες του πρω­τα­θλή­μα­τος. Στη διά­θε­σή του θα βρί­σκε­ται ο Κέι­ντι Πούπα, ο οποί­ος εξέ­τι­σε την ποινή του, ενώ σή­με­ρα θα «σβή­σουν» την προ­τε­λευ­ταία αγω­νι­στι­κή της δικής τους οι Τόλης Κα­ρα­γε­ώρ­γης και Απο­στό­λης Αν­δρού­τσος.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.