ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Σεσκλιά – Στα Βήματα και την Παλαιοχριστιανική του Αποστόλου Παύλου»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΕΣΚΛΙΑ ΣΥΜΗ

To 9o Φεστι­βάλ Καλ­λι­τε­χνι­κής Δημιουρ­γίας Ροδίων προ­σκα­λεί το κοινό στην προβολή του ντο­κι­μα­ντέρ «Σεσκλιά – Στα Βήματα και την Παλαιο­χρι­στια­νική του Απο­στό­λου Παύλου» στη Νέα Πτέρυγα του Νεστο­ρι­δείου Μελά­θρου.

Το νέο ντο­κι­μα­ντέρ της σειράς «Μια σταγόνα Ροδια­κής Ιστο­ρίας» έχει θέμα τη ταπεινή και αθέατη νησίδα των Σεσκλιών,  στη σκιά του Πανορ­μίτη της Σύμης,  που κρύβει μέσα της τις μαρ­τυ­ρίες ενός αρχαίου λαού,  αλλά και τα βήματα των πρώτων χρι­στια­νών.

Η προβολή θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί την Τρίτη 30 Σεπτεμ­βρίου στις 19:00, στην Νέα Πτέρυγα του Νεστο­ρί­δειου Μελά­θρου, σε μια βραδιά αφιε­ρω­μένη στο Φως,  στην Πίστη και στην Ιστορία.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ : 50  ΛΕΠΤΑ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΕΔΑΚΗΣ

ΚΕΙΜΕΝΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓIΟΥ

ΜΟΝΤΑΖ – ΝΙΚΟΣ ΤΖΕΔΑΚΗΣ

 ΧΟΡΗΓΟI ΕΠΙΚΟΙΝΩNIAΣ : ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΑΡΡΙ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ : «MIA ΣΤΑΓΟΝΑ ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ – Γ. & Ν. ΤΖΕΔΑΚΗΣ»

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΥΜΗΣ

 

 

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.