ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TUI: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή περίοδος στα ελληνικά νησιά – Eναρκτήρια πτήση από Αννόβερο προς Κω

news room 3 λεπτά ανάγνωση
tuifly

Με 170 Γερ­μα­νούς επι­σκέ­πτες, η TUI ξεκι­νάει το ταξι­διω­τικό πρό­γραμμά της στην Ελλάδα με την πτήση X3 4364 που ανα­χω­ρεί σήμερα από το Αννό­βερο για την Κω. Οι επι­σκέ­πτες θα δια­μεί­νουν στο ξενο­δο­χείο Robinson Club Daidalos. Οι επι­βά­τες είναι διά­φο­ροι επαγ­γελ­μα­τίες που συνέ­βα­λαν στην αντι­με­τώ­πιση της παν­δη­μίας στη Γερ­μα­νία. Το ταξίδι πραγ­μα­το­ποιεί­ται σε συνερ­γα­σία με την εφη­με­ρίδα BILD.

Την πρώτη εβδο­μάδα του Ιουλίου, το πρό­γραμμα της TUI fly περι­λαμ­βά­νει 56 πτήσεις προς τους ελλη­νι­κούς προ­ο­ρι­σμούς. Ιδιαί­τερα δημο­φι­λείς στο γερ­μα­νικό κοινό της TUI είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κώς και η Πελο­πόν­νη­σος. Οι πρώτες πτήσεις θα ξεκι­νή­σουν από το Αννό­βερο, το Ντί­σελ­ντορφ, τη Φραν­κφούρτη, τη Στουτ­γάρδη, το Μόναχο, την Κολωνία/Βόννη και τη Βασι­λεία της Ελβε­τίας.

“Ξεκι­νούν σήμερα τα ταξίδια στα ελλη­νικά νησιά. Από τον Μάιο παρα­τη­ρούμε αύξηση της ζήτηση για δια­κο­πές στην Ελλάδα. Προ­χω­ρή­σαμε σε όλες τις απα­ραί­τη­τες προ­ε­τοι­μα­σίες για την έναρξη της σεζόν. Υπάρχει καλός συντο­νι­σμός μεταξύ της TUI, των ελλη­νι­κών ξενο­δο­χείων και των κρα­τι­κών αρχών στην Ελλάδα. Δημιουρ­γή­σαμε ένα πλαίσιο για να προ­σφέ­ρουμε και πάλι στους επι­σκέ­πτες μας μονα­δι­κές ταξι­διω­τι­κές εμπει­ρίες”, λέει ο κ. Sebastian Ebel, Μέλος του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λίου του ομίλου TUI.

“Είναι μεγάλη τιμή και ευχα­ρί­στηση να καλω­σο­ρί­ζουμε στην Ελλάδα και συγκε­κρι­μένα στην Κω, το νησί του Ιππο­κράτη, τους ιατρούς και το ιατρικό προ­σω­πικό από τη Γερ­μα­νία, που ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του ιού COVID 19. Θέλω να ευχα­ρι­στήσω την TUI, ένα στρα­τη­γικό σύμμαχο για τον ελλη­νικό του­ρι­σμό, καθώς επίσης και την εφη­με­ρίδα BILD, για αυτήν την εξαι­ρε­τική πρω­το­βου­λία. Αυτή η υψηλού συμ­βο­λι­σμού πτήση είναι η πρώτη διεθνής πτήση που έρχεται σε ένα νησί της χώρας μας, μετά τo lockdown, στη φιλό­ξενη Κω. Είμαι σίγου­ρος πως οι επι­σκέ­πτες θα απο­λαύ­σουν τις δια­κο­πές τους σε αυτό το όμορφο μέρος, τη γενέ­τειρα της σύγ­χρο­νης Ιατρι­κής”, ανα­φέ­ρει ο υπουρ­γός Του­ρι­σμού, κ. Χάρης Θεο­χά­ρης.

Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημο­φι­λείς προ­ο­ρι­σμούς για τους επι­σκέ­πτες της TUI από όλες τις ευρω­παϊ­κές χώρες. Ο Όμιλος εκπρο­σω­πεί­ται στη χώρα για περισ­σό­τερα από 40 χρόνια και προ­σφέ­ρει πάνω από 1.500 ελλη­νικά ξενο­δο­χεία. Τα τελευ­ταία χρόνια, η TUI επε­κτεί­νει συνεχώς το χαρ­το­φυ­λά­κιο των δικών της ξενο­δο­χεια­κών brands και concepts στην Ελλάδα, με συνο­λικά 49 ξενο­δο­χεία, τα περισ­σό­τερα από τα οποία σε συνερ­γα­σία με την Atlantica Hotels & Resorts. Μόνο το καλο­καίρι του 2019 προ­στέ­θη­καν έξι νέα ξενο­δο­χεία με τα εμπο­ρικά σήματα της TUI. Σε λίγες μέρες ανοίγει το νέο Robinson Club στην Ιερά­πε­τρα της Κρήτης το οποίο απο­τε­λεί το τρίτο Robinson Club στην Ελλάδα.

“Μετά την άρση των ταξι­διω­τι­κών περιο­ρι­σμών στις περισ­σό­τε­ρες χώρες της Ευρώπης, ξεκι­νή­σαμε πριν από δύο εβδο­μά­δες τα ταξι­διω­τικά προ­γράμ­ματά μας. Τα πρώτα ταξίδια στις Βαλε­α­ρί­δες Νήσους και την Πορ­το­γα­λία πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν με επι­τυ­χία. Ξεκι­νάμε σήμερα στην Ελλάδα και ακο­λου­θούν σύντομα τα Κανάρια Νησιά και η Κύπρος”, προ­σθέ­τει ο κ. Sebastian Ebel.

Ήδη από τα μέσα Μαΐου, η TUI είχε καταρ­τί­σει σχέδιο 10 σημείων για την επα­να­λει­τουρ­γία των ξενο­δο­χείων. Τα μέτρα επι­τρέ­πουν ασφα­λείς δια­κο­πές που πληρούν τα υψη­λό­τερα πρότυπα υγιει­νής. Τα νέα πρότυπα θα εφαρ­μο­στούν στα ξενο­δο­χειακά brands της εται­ρείας, όπως η TUI Blue, η RIU, η Robinson ή η TUI Magic Life, αλλά θα τεθούν επίσης στη διάθεση των συνερ­γα­ζό­με­νων ξενο­δο­χείων. Απο­τε­λεί μέρος ενός ευρύ­τε­ρου πακέτου μέτρων που καλύ­πτει όλες τις υπη­ρε­σίες του ταξι­διω­τι­κού Ομίλου, από την πτήση και τη μετα­φορά έως την διαμονή στο ξενο­δο­χείο, την εκδρομή και τις κρουα­ζιέ­ρες.

Πηγή capital.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.