Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδης που δολοφονήθηκε στη Ρόδο με φρικτό τρόπο.

“Μεγάλος πόνος, μεγάλη θλίψη, μεγάλη στεναχώρια και πολλά γιατί. Τα Χριστούγεννα, την ημέρα που γεννήθηκε ο Χριστός, καθίσαμε δυο κουφάρια σε ένα τραπέζι και ο κόσμος ο άλλος χαιρόταν την κάθε στιγμή με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η θέση της Ελένης στο τραπέζι ήταν κενή” τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Ο γιος μου κάθε τόσο έρχεται και με αγκαλιάζει. Δε μπορώ να κρυφτώ. Να το κρύψω από ένα παιδάκι 12,5 χρονών που βιώνει το συναίσθημα της απώλειας της αδερφής του. Είπα στον γιο μου θα πάμε σε ίδρυμα και θα υιοθετήσουμε ένα κοριτσάκι και θα το βγάλουμε Ελένη και θα είναι σαν να μεγαλώνω μια μικρή Ελένη. Και ο γιος μου, μού είπε όχι μαμά, τη θέση της Ελένης δεν μπορεί να την πάρει καμία. Η Ελένη μας ήταν μια και μοναδική και αναντικατάστατη” σημείωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα, με τρεμάμενη φωνή.”Νιώθω μια ψευδαίσθηση ότι η Ελένη είναι στον καναπέ, ότι πλανιέται γύρω μου, αλλά κι αυτό μετά όταν έρχεται η λογική λέω όχι είναι ψέμα. Είναι μια παράνοια του μυαλού μου”, ανέφερε συγκλονισμένη.

“Να αποδοθεί δικαιοσύνη, η εσχάτη των ποινών, δις και τρις ισόβια και είναι λίγα” είπε αναφερόμενη τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της κόρης της.

“Αν εγώ είχα ενημερωθεί για το τι περνάει το παιδί μου θα γινόμουν πουλί στον άνεμο και κολυμβήτρια και θα έφτανα την ίδια ώρα να βοηθήσω το παιδί μου. Ήταν κοινό μυστικό κι εγώ ήμουν ανενημέρωτη. Δεν ήξερα ότι ένα χρόνο το παιδί μου το ταλαιπωρούσαν, το εκβίαζαν μέσω του Facebook και έβριζαν την οικογένειά της. Εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που βίωνε. Κάνω έκκληση σε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια, αν ξέρουν κάτι, να πάνε να καταθέσουν και να μην φοβούνται. Εγώ θα είμαι δίπλα τους” πρόσθεσε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ