Σήμερα θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Υπηρεσίας ένας 54χρονος, κάτοικος Λάρδου με καταγωγή από το Καζακστάν, υπότροπος σε υποθέσεις ναρκωτικών, που συνελήφθη την 23η Δεκεμβρίου 2017 το απόγευμα, από αστυνομικούς του ΑΤ Αρχαγγέλου.
Ο 54χρονος εντοπίστηκε συγκεκριμένα στο 27ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, στο ύψος της Παναγιάς Τσαμπίκας, να οδηγεί αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο έφερε πινακίδες άλλου οχήματος, που του ανήκει.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών επιμελώς κρυμμένα σε μια πλαστική σακούλα, 80 πακέτα τσιγάρων μάρκας Marlboro Gold, 30 πακέτα τσιγάρα μάρκας Marlboro και 10 πακέτα τσιγάρα μάρκας GR, τα οποία είναι λαθραία (δεν φέρουν ταινία του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του Υπουργείου Οικονομικών).
Στον χώρο των αποσκευών βρέθηκε μέσα σε σεντόνια μια νάιλον συσκευασία με κάνναβη βάρους 127 γραμμαρίων, μια όμοια συσκευασία με κάνναβη βάρους 16 γραμμαρίων κι ακόμη μια με κάνναβη βάρους 1,30 γραμμαρίων.
Ο ίδιος απολογούμενος υποστήριξε ότι προόριζε την κάνναβη για ιδίαν χρήση κι ότι τα τσιγάρα του τα έδωσαν χωρίς να γνωρίζει ότι είναι λαθραία.
-Την 22α Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10.15 συνελήφθη στην Κάλυμνο ένας 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του και μετά από έρευνα που έγινε στην οικία του και σε σκάφος ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 79,52 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.
-Το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου 2017 συνελήφθη στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, ένας 26χρονος ημεδαπός, γιατί μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10,8 γραμμάρια κάνναβης και μια ακριβείας.
-Το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου 2017 συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,94 γραμμαρίων.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ