Ειδήσεις

Εκτεταμένη παρέμβαση της Περιφέρειας για τη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου στον ανατολικό άξονα της Ρόδου

Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν τα έργα συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου στον ανατολικό άξονα του νησιού της Ρόδου, μετά την υπογραφή εργολαβικής σύμβασης, ύψους 764.870,69 ευρώ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη, μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και του αναδόχου του έργου «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Ανατολικού Άξονα Νήσου Ρόδου».

Η εργολαβία περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτικών, στηθαίων, ενδεδυμένων τάφρων, καθαρισμού –  συντήρησης τεχνικών , οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης στα παρακάτω σημεία του οδικού δικτύου:

Λάρδος – Πεύκοι

Λάρδος – Κατταβιά

Μεσαναγρός – Λαχανιά

Λάρδος – Λάερμα

Ίστριο – Προφύλια

Ίστριο – Αρνίθα

Διασταύρωση Καταραμένου – Προφύλια

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υλοποιείται στο  πλαίσιο των παρεμβάσεων της περιφερειακής αρχής που σκοπό έχουν την βελτίωση του οδικού δικτύου στο νησί της Ρόδου, προκειμένου αυτό να καταστεί ασφαλέστερο, με στόχο την μείωση του αριθμού των τροχαίων ατυχημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου