Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα Κοσμά Σφυρίου, για τον θάνατο του του Αριστοτέλη Παυλίδη

Δυστυχώς και για τον Αριστοτέλη Παυλίδη ήλθε η ώρα της ανθρώπινης θνητότητας. Συμμερίζομαι την θλίψη των οικείων του, την οδύνη των κοριτσιών του και εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου.
Με τον Τέλη συνυπήρξαμε, πάνω από δυο δεκαετίες στον πολιτικό «στίβο» και όλ’ αυτά τα χρόνια στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ήταν πολλές οι κοινές δράσεις μας υπέρ των δωδεκανησιακών υποθέσεων, παρ’ ότι από διαφορετικά κόμματα.
Οι διαφορές (ιδεολογικές και πολιτικές) δε μας εμπόδισαν, να συμπεριφερόμαστε με αλληλοσεβασμό, ακόμη και την ώρα των διαφωνιών και των αντιπαραθέσεων μας.
Με αυτόν, τον ίδιο, σεβασμό κρίνω την μακρά προσφορά του Τέλη Παυλίδη στην πολιτική και στον τόπο μας. Με αυτό τον ίδιο σεβασμό στέκομαι και απέναντι στο νεκρό, που κηδεύεται σήμερα στην Κω, όπως – πριν λίγα χρόνια – και απέναντι στον αείμνηστο Τάσο Καραμάριο.

Χάλκη 28 / 10 / 2022

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου