Ατάκτως Ερριμμένα

Τι έγινε στη Βουλή;

1.  Ολοι οι αρχηγοί έδωσαν ατάκες στους φίλους τους, για να χρησιμοποιούν στις τοξικές συζητήσεις τους. Μια συζήτηση σε υψηλούς τόνους, προεκλογική και χωρίς απάντηση στο πραγματικό ερώτημα. Ποιο/ποια ήταν τα θέματα εθνικής ασφάλειας που οδήγησαν στην παρακολούθηση του Ευρωβουλευτή/υποψήφιου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη, αλλά και ποια είναι αυτή η αόρατη απειλή που παραμονεύει. Είναι το λάδι που (θα) συντηρεί τη φωτιά. Κι όσο το τοξικό κλίμα πυκνώνει, τόσο θα διανοίγεται μπροστά μας η άβυσσος της πολιτικής αστάθειας. Αυτή τη στιγμή όλα μοιάζουν λάθος – μία χώρα που αντί να δυναμώνει στα δύσκολα, πυροβολεί τα πόδια της τη χειρότερη στιγμή.

2. Θλιβερή η συμπεριφορά  βουλευτών, που χαμογελαστοί έβγαζαν selfies σαν άλλοι influencers κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας, δημοσιεύοντάς τες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που ανάγκασαν τον Πρόεδρο της Βουλής να τους επαναφέρει στην τάξη: «Είναι ανεπίτρεπτο αυτό», θυμίζοντάς τους τον κανονισμό της Βουλής που το απαγορεύει. Θλιβερή και η αποχώρηση βουλευτών, από την αίθουσα, μόλις το… πρώτο όνομα του κόμματός τους αποχωρήσει από το βήμα, λες και η αποστολή τους είναι όμοια των κλακαδόρων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου