Ειδήσεις

Επιτυχιών συνέχεια για το 3ο ΓΕΛ Ρόδου-Καπνοβιομηχανία

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διαγωνίστηκαν και στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις οι απόφοιτοι του 3ου ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία) προσθέτοντας άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών. Το ποσοστό εισαγωγής στα Ανώτατα Ιδρύματα είναι πολύ υψηλό, αγγίζοντας το 84%.

Για μια ακόμη φορά  η προσπάθεια των μαθητών/-τριών  αλλά και η σωστή καθοδήγηση από το έμπειρο διδακτικό προσωπικό με την υλική και ηθική συμπαράσταση του οικογενειακού τους περιβάλλοντος έφεραν αποτελέσματα πολύ καλύτερα από τον πανελλήνιο δείκτη, επιβεβαιώνοντας αφενός τον ζήλο και την προσπάθεια των μαθητών μας και αφετέρου την επί σειρά ετών συστηματική και ουσιαστική προετοιμασία τους. Ιατρική, Φαρμακευτική, Ηλετρολόγων Μηχανικών, Αρχιτεκτονική, Βιολογία, Νομική, Φιλολογία… είναι μερικές από τις σχολές – τμήματα επιτυχίας των μαθητών μας. Οι τελειόφοιτοί μας, συνεχίζοντας την παράδοση των προηγούμενων ετών, ξεχώρισαν σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις, πέτυχαν το στόχο τους, εισήχθησαν σε σχολές της πρώτης επιλογής τους και σε μεγάλο βαθμό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί ότι το 80% των επιτυχόντων εισήχθησαν σε ΑΕΙ και το υπόλοιπο 20% σε ΑΤΕΙ.

Ιατρική-Φαρμακευτική: 3 μαθητές/-τριες

 

Πολυτεχνικές σχολές: 12 μαθητές/-τριες

 

Νομική: 2 μαθήτριες

 

Φιλοσοφική: 10 μαθητές/-τριες

 

Φυσικομαθηματικές σχολές: 7 μαθητές/-τριες

 

Χρηματο-οικονομικά: 23 μαθητές/-τριες

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου