Αθλητικά

Αγώνας MTB από τον Ροδήλιο την Κυριακή

Ο Ροδήλιος Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας με την ονομασία 1ο SAKELLARIS BIKES- ΜΤΒ RACE για τις κατηγορίες Ανδρών – Εφήβων –Παίδων – Παμπαίδων και Μίνι. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ για το 2018. Οι λεπρομέρειες:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 1 Απριλίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ: Πάρκο Αγίου Σουλά Σορωνής Ρόδου.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ:

Μίνι Μικρά Έναρξη 10:00, διάρκεια αγώνα 15′
Μίνι Μεγάλα Έναρξη 10:20, διάρκεια αγώνα 15′
Παμπαίδες: Έναρξη 10:45, διάρκεια αγώνα 30′
Παίδες: Έναρξη 11:30, διάρκεια αγώνα 45′
Άνδρες (Ανδρες, Νέοι, Έφηβοι): Έναρξη 12:30, διάρκεια αγώνα 60′
Open:

Παρατηρήσεις: Συγχωνεύεις επιμέρους κατηγοριών στις κατατάξεις, μπορούν να γίνου σύμφωνα και όπως προβλέπεται από τους Κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Το πρόγραμμα μπορεί μερικώς να τροποποιηθεί με απόφαση της Αγωνοδίκου Επιτροπής, μετά την παραλαβή όλων των δηλώσεων συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. και έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας 2018.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν φόρμα συμμετοχής, συμπληρωμένη καθώς και το όνομα του Αρχηγού και προπονητή της ομάδας.

Ο ποδηλατικός όμιλος Π.Ο.Ρ ‘’ΡΟΔΗΛΙΟΣ ‘’ δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00 στο email info@rodilios.gr ή στο fax 22410 66571. Σωματείο που δεν συμπληρώσει την συνημμένη φόρμα συμμετοχής και δεν την καταθέσει μέσα στην προθεσμία, δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Η Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00πμ για την παράδοση των δελτίων και την παραλαβή των αριθμών του αγώνα.
Το Τεχνικό Συνέδριο θα γίνει στο σημείο της εκκίνησης στις 09:30πμ. (συμμετέχουν διοργανωτές, αγωνοδίκες, εκπρόσωποι ομάδων)

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Παπανικόλας Σταμάτης.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
1. Στις κατηγορίες (Άντρων- Έφηβων και Νεανίδων) στον 1ο νικητή απονέμεται, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο και δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα.
2. Στις κατηγορίες (Παίδων– Παμπαίδων – Μίνι Μεγάλα – Μίνι Μικρά) επιπλέων τον παραπάνω στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.
Πληροφορίες για τους αγώνες

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 6944 633636

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου