ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Το «ευχαριστώ» των «τοξοβόλων»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Ανα­κοί­νω­ση με την οποία ευ­χα­ρι­στούν τους φι­λά­θλους που βρέ­θη­καν στο «Οι­κο­νο­μί­δειο» για να πα­ρα­κο­λου­θή­σουν το ντέρ­μπι με τον Δια­γό­ρα, εξέ­δω­σε ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος.

Ταυ­τό­χρο­να οι «το­ξο­βό­λοι» ευ­χα­ρί­στη­σαν τις αστυ­νο­μι­κές αρχές για την συμ­βο­λή τους στην ομαλή διε­ξα­γω­γή της ανα­μέ­τρη­σης.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Ο πρό­ε­δρος κ. Χα­τζη­νι­κή­τας και η διοί­κη­ση του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος ευ­χα­ρι­στούν θερμά τον φί­λα­θλο κόσμο του νη­σιού που για άλλη μια φορά στή­ρι­ξε την ομάδα μας με την πα­ρου­σία του στο ΄΄Οι­κο­νο­μί­δειο­΄΄.

Ιδιαί­τε­ρες ευ­χα­ρι­στί­ες αξί­ζουν στους ΄΄Scorpions΄΄ που με την υπο­δειγ­μα­τι­κή πα­ρου­σία τους στις εξέ­δρες του ΄΄Οι­κο­νο­μί­δειου­΄΄ βο­ή­θη­σαν την ομάδα μας στον μέ­γι­στο βαθμό.

Ελ­πί­ζου­με από εδώ και στο εξής η μα­ζι­κή προ­σέ­λευ­σή σας να συ­νε­χι­στεί για τους υπό­λοι­πους 5 εντός έδρας αγώ­νες, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πα­νη­γυ­ρί­σου­με τον με­γά­λο μας στόχο.

Ο πρό­ε­δρος κ. Χα­τζη­νι­κή­τας και η διοί­κη­ση του ΓΑΣ Ιά­λυ­σος εκ­φρά­ζουν τις θερ­μό­τε­ρες ευ­χα­ρι­στί­ες τους προς την Α’ Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Δω­δε­κα­νή­σου και τον διευ­θυ­ντή της κ. Κα­ληω­ρά­κη, τον διοι­κη­τή του Αστυ­νο­μι­κού τμή­μα­τος Ια­λυ­σού και επι­κε­φα­λής αγώνα κ. Κα­λα­μά­τα, τον διοι­κη­τή της τρο­χαί­ας κ. Στέρ­γου και όλους τους αστυ­νο­μι­κούς για τα άρι­στα μέτρα ασφα­λεί­ας και την ομαλή διε­ξα­γω­γή του χθε­σι­νού (σ.σ. Κυ­ρια­κή) αγώνα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.