Ρεπορτάζ

Αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης για το ΚΔΑΥ ζήτησε ο Φώτης Χατζηδιάκος

Αίτηση προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου για τη χορήγηση αντιγράφων των μαγνητοφωνημένων ηχητικών πρακτικών και απομαγνητοφώνησης αυτών, της από 13 Αυγούστου 2020 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, επί της οποίας εκδόθηκε η με αριθμό πρακτικών 15/13-8-2020, υπ’ αριθμ. 238/2020 απόφαση, υπέβαλε την Τρίτη ο επικεφαλής της παρατάξεως «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» κ. Φώτης Χατζηδιάκος.
Στην αίτησή του ζητά να ικανοποιηθεί το αίτημά του για να λάβει η παράταξη γνώση αυτών… «ως έχοντες έννομο συμφέρον, εκπροσωπούντες την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, της οποίας τα μέλη τοποθετήθηκαν στην εν λόγω συνεδρίαση, ενώ ο υπογράφων επικεφαλής της παράταξης απουσίαζε δικαιολογημένα εκτός Ρόδου».
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση το Σώμα συνήλθε με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την ανάκληση των υπ’ αριθ. 1120/2017 και 505/2018 αποφάσεων του ίδιου οργάνου.
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», με την πρώτη απόφαση είχε εγκριθεί κατά πλειοψηφία η εκχώρηση προϊόντος (τίμημα διαλογής και μεταφοράς) της σύμβασης συνεργασίας Δήμου Ρόδου και ΕΕΑΑ Α.Ε. (με ημερομηνία 1.11.2016 και αριθμό πρωτοκόλλου 52367) για το χρονικό διάστημα ισχύος της παραπάνω σύμβασης στην κοινοπραξία «W.A.T.T. Α.Ε. – ENACT Α.Ε. – ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.».
Με την δεύτερη απόφαση έγινε τροποποίηση της από 01-11-2016 σύμβασης συνεργασίας μεταξύ Δήμου Ρόδου και της ΕΕΑΑ Α.Ε. για την εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων αρ.πρωτ. 2/29737/2018.

Υπέρ ψήφισαν 30 δημοτικοί σύμβουλοι και κατά 11 και συγκεκριμένα οι κ.κ. Ι.Αφεντούλης, Ν. Γιαννάς, Σ. Διακοσταματίου, Δ. Ζανεττούλλης, Ε. Καζούλλης, Μ. Καφετζής, Ι. Κορωναίος, Μιχ. Παλαιολόγου, Α. Πάλλας, Μ. Σταυρής, Μ. Χριστοδούλου ενώ αποχή δήλωσε ο κ. Κ. Πότσος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου