ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας Βατίου: Με Καμπούρη και την ίδια φιλοσοφία

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ

Σε ακόμα μία αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο, έστω και δύ­σκο­λα, ο Δια­γό­ρας Βα­τί­ου εξα­σφά­λι­ση την πα­ρα­μο­νή του στο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας και έτσι για ακόμα μία σεζόν θα είναι «παρών» στα σα­λό­νια του δω­δε­κα­νη­σια­κού πο­δο­σφαί­ρου.

Από την λήψη της σεζόν μέχρι και σή­με­ρα οι Βα­τε­νοί ξε­κου­ρά­ζο­νται και ασχο­λού­νται με τις επαγ­γελ­μα­τι­κές τους υπο­χρε­ώ­σεις, ωστό­σο, δεν θα αρ­γή­σει η ώρα που θα δρο­μο­λο­γή­σουν τις εξε­λί­ξεις ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες, μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα θα γίνει συ­νε­δρί­α­ση του Δ.Σ. στην διάρ­κεια της οποί­ας θα γίνει ο αγω­νι­στι­κός και οι­κο­νο­μι­κός απο­λο­γι­σμός της σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θη­κε και ο σχε­δια­σμός της νέας χρο­νιάς.

Το πρώτο πράγ­μα που θα επι­διώ­ξουν να διευ­θε­τή­σουν οι Βα­τε­νοί αφορά την τε­χνι­κή τους ηγε­σία και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με τον Γιάν­νη Κα­μπού­ρη για την επέ­κτα­ση της συ­νερ­γα­σί­ας τους.

Η πα­ρα­μο­νή του έμπει­ρου τε­χνι­κού στην θέση του προ­πο­νη­τή του συλ­λό­γου θα πρέ­πει να θε­ω­ρεί­ται δε­δο­μέ­νη και μόλις γίνει η συ­νε­δρί­α­ση του Δ.Σ. θα ανα­κοι­νω­θεί και επί­ση­μα η επέ­κτα­ση των συμ­βο­λαί­ου του.

Όσον αφορά στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό, η φι­λο­σο­φία του συλ­λό­γου θα πα­ρα­μεί­νει η ίδια. Στό­χος των Βα­τε­νών είναι να δη­μιουρ­γή­σουν μία ομάδα με νε­α­ρούς και έμπει­ρους πο­δο­σφαι­ρι­στές, η οποία θα είναι αντα­γω­νι­στι­κή και θα επι­διώ­ξει να εξα­σφα­λί­σει όσο πιο γρή­γο­ρα γί­νε­ται την πα­ρα­μο­νή της.

Επο­μέ­νως, θα προ­σπα­θή­σουν να δια­τη­ρή­σουν όλους τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ που απο­τέ­λε­σαν τον βα­σι­κό κορμό της ομά­δας στην σεζόν που ολο­κλη­ρώ­θη­κε, ενώ θα γί­νουν συ­γκε­κρι­μέ­νες με­τεγ­γρα­φι­κές κι­νή­σεις στις θέ­σεις όπου έχει δια­πι­στω­θεί ότι ο σύλ­λο­γος χρειά­ζε­ται ενί­σχυ­ση.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.