Ειδήσεις

Χατζημάρκος: «Η νίκη, μας γεμίζει ευθύνη»

«Η νίκη, μας γεμίζει ευθύνη ώστε να καλυφθεί το χάσμα Πολιτών και πολιτικών που δημιούργησαν οι απερχόμενοι». Αυτό επισήμανε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος .

“Μία ομαδα ανθρώπων με αυταπάρνηση και εντιμότητα απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά πείθοντας τους πολίτες. Το διακύβευμα είναι τεράστιο και οι εξελίξεις της επόμενη πενταετίας θα καθορίσουν τις ζωές των παιδιών μας. Κεντρικός στόχος να ξαναγίνει το Αιγαίο θάλασσα δημιουργίας και να δοθεί βάρος στην καταπολέμηση της ανεργίας. Στην κορυφή των προτεραιοτήτων βρίσκεται η πολιτικη αφύπνιση του κοιμώμενου γίγαντα που λέγεται Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου”, ανέφερε ο νέος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκος.

Παράλληλα, απήυθυνε ενωτικό κάλεσμα για να πέσουν τα κομματικά κάστρα που επωφελούνται απο τον διχασμό, ενώ γνωστοποίησε ότι θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση για το ΕΣΠΑ, με βάση τις ανάγκες των νησιών και όχι τους δείκτες απορροφητικότητας.

“Μεγάλα ανοιχτά ζητήματα όπως υγεία, συγκοινωνίες, παιδεία θα γίνουν αιτία μαχών και η πολιτική εύθυνη είναι δική μας”, τόνισε ο κ. Χατζημάρκος.

Τέλος ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξή τους, τους συνεργάτες του και τους υποψηφίους που έδωσαν μάχη ακόμη και στη δεύτερη Κυριακή παρότι γνώριζαν οι περισσότεροι ότι δεν εκλεγόνταν.

Ο κ. Χατζημάρκος, αναφερόμενος στη σύζυγο του, εξήρε την προσφορά της στον αγώνα του, χαρακτηρίζοντας την “Στρατηγό”.

Περισσότερα στην αυριανή έντυπη έκδοση της “δημοκρατικής”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου