Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν!

Αυτή θα μπορούσε να είναι η απάντηση στον Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαννετίδη, σχετικά με την δημόσια διαρροή εμπιστευτικού εγγράφου που αφορά την έκθεση ελέγχου του Γ.Γ. για την καταπολέμηση της διαφθοράς.

 

Κατ’ αρχήν η δημοσίευση  εμπιστευτικού εγγράφου αποτελεί από μόνη της πράξη ανευθυνότητας και αναξιοπιστίας αυτού που το πράττει. Προσπαθεί δε μ’ αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει διάχυση υποψιών με αντίστοιχους συνειρμούς σχετικούς με τη διαχείριση του πολύπαθου έργου της κατασκευής του σφαγείου της Κάσου.

 

Το έγγραφο-έκθεση ελέγχου λοιπόν αφορά το αποτέλεσμα της προσφυγής του πρώτου εργολάβου του έργου, της εταιρείας Συμβουλίδη-Μωϋσιάδη, κατά της Περιφέρειας και των τεχνικών υπηρεσιακών παραγόντων αυτής μέσω του ελεγκτή της δημόσιας διοίκησης, και έχει σχέση με την διαδικασία έκπτωσής του από την κατασκευή του έργου. Από αυτή ουδέν άξιο λόγου προέκυψε και πολύ περισσότερο καμία σχέση δεν έχει με τους συντάκτες της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και με τις προηγούμενες πολιτικές αρχές (περιφερειακή και Δήμου Κάσου).

 

Κατά την πάγια τακτική του ο κ. Ζαννετίδης, αντί να ασχοληθεί με την παραγωγή έργου, προσπαθεί να μηδενίζει το έργο των προκατόχων του με τη δημιουργία εντυπώσεων που μόνο δυσφορία προκαλούν στο κοινό.

 

Τέλος, θα θέλαμε  να αναφέρουμε ότι δεν προτιθέμεθα ν’ ασχοληθούμε άλλο με τον κ. Ζαννετίδη, επειδή αυτή η ενασχόληση αποτελεί χάσιμο χρόνου, αφήνοντας τον παράλληλα απερίσπαστο να ολοκληρώσει το ¨έργο¨ που του ανατέθηκε εδώ και 4 χρόνια στην Περιφέρεια!

 

Μιχάλης Εμμ. Ερωτόκριτος

π. Έπαρχος Καρπάθου – Κάσου

 

Δημήτρης Εμμ. Ερωτόκριτος

π. Δήμαρχος Κάσου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ