Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους της  Ρόδου σε μαζική συμμετοχή στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Μαΐου 2018 στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου και ώρα 10.00 π.μ.

Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές, ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς, στα εργατικά δικαιώματα και τις εργασιακές κατακτήσεις.

Αγωνιζόμαστε για ειρήνη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, ισότητα, εργασιακά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια της  κρίσης και των μνημονίων, δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα με τα προβλήματα και τις προκλήσεις να παραμένουν τεράστια. Γι’ αυτό επιβάλλεται να δώσουμε αγωνιστικό -απεργιακό παρόν στο κάλεσμα του ΕΚΡ την Τρίτη 1η Μάη.

Στα πλαίσια του εορτασμού θα λειτουργήσει στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Ρόδου που οργανώνει το ΕΚΡ σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ και την Δ/ΝΣΗ Β΄/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ, με θέμα «ΕΙΡΗΝΗ – ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι Ροδίτες καλλιτέχνες:

Νεκτάριος Κωνσταντάκης (βιολί), Τάσος Νάνος (μπουζούκι), Φάνης Νάνος (πλήκτρα), Νεντζίπ Ατακλή (τραγούδι), Αγγελική Ροδίτη (τραγούδι), Νομική Στάππα (τραγούδι).

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:00 Π.Μ. ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ