Την τήρηση των δεσμεύσεων που ανέλαβε η Αυστρία κατά κατά το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τον Αυστριακό ομόλογό του Χάιντς Φίσερ μετά από τηλεφωνική τους συνομιλία.
Ο Π. Παυλόπουλος έκανε κάλεσμα ακόμη στην Αυστρία να αποφύγει την αλλαγή του καθεστώτος εισόδου προσφύγων στην εδαφική της επικράτεια, ως το επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 7ης Μαρτίου.
Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε εκτενής αναφορά στο μείζον πρόβλημα του προσφυγικού και εξέφρασε τις επ’ αυτού ελληνικές θέσεις.
ΑΠΕ-ΜΠΕ








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.