Την συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Πανταζή ανακοίνωσε ο ποδηλατικός όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» .
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου, στην οποία υπάρχει και το βιογραφικό του Κωνσταντίνου Πανταζή, είναι η ακόλουθη:
«Η διοίκηση του ¨Ροδήλιου¨ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του κ. Κωνσταντίνου Πανταζή σε έναν πολύπλευρό ρόλο ως σύμβουλος οργάνωσης, ανάπτυξης και προπονητικής του συλλόγου, που σε συνεργασία με το Γιάννη Μαστορίδη και τη Δήμητρα Πατάπη, προπονητές του Συλλόγου, θα καθοδηγήσουν τους αθλητές το 2016 να κατακτήσουν μεγαλύτερες διακρίσεις.
Βιογραφικό
Ο Κωνσταντίνος Πανταζής γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1982 στην Αθήνα όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα.
Σε ηλικία 13 ετών ασχολήθηκε με την ποδηλασία ως αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Ανέβηκε στα ανώτερα σκαλοπάτια των διακρίσεων κατακτώντας μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ανώτατες διοργανώσεις του αθλήματος (Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα) ως μέλος της Εθνικής Ομάδας αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του ως προπονητής.
Έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς το πρόγραμμα εκπαίδευσης προπονητών ποδηλασίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) στην Ελβετία, για τα είδη του αθλήματος δρόμος και πίστα, είναι πιστοποιημένος προπονητής ποδηλασίας και κάτοχος του uci Coaching Diploma.
Τις πανεπιστημιακές του σπουδές πραγματοποίησε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποκτώντας ειδίκευση στα μαθήματα του κύκλου σπουδών “Άσκηση, Ευρωστία και Υγεία”.
Επίσης, είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή ποδηλασίας.
Εργάζεται ως προπονητής από το 2001 μέχρι σήμερα. Στο ενεργητικό των αθλητών του περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, αξιόλογες επιτυχίες όπως:
3η θέση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πίστας
1η θέση σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα πίστας
9 Καταρρίψεις Πανελληνίων Ρεκόρ στην πίστα
40 και πλέον μετάλλια (χρυσά, αργυρά και χάλκινα) σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα σε πίστα και δρόμο
Ο Κωνσταντίνος παρέχει personal training σε αθλητές και ασκούμενους από το 2004. Εφαρμόζοντας τις αρχές προπονητικής πάνω στις εξειδικευμένες μεθόδους εκγύμνασης Cross Training, Core Stability, Swiss Ball και Spinning στοχεύει στη βέλτιστη παροχή προπονητικής υποστήριξης.
Ο ΡΟΔΗΛΙΟΣ συγχαίρει τον προπονητή Κωνσταντίνο Πανταζή για τη συνεργασία και πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να βοηθήσει καθοριστικά τους αθλητές και αθλήτριες του ¨Ροδήλιου¨ .
Ο Πανταζής θα είναι στη Ρόδο την Παρασκευή 27 /11 έως την Κυριακή 29/ 11, για μια πρώτη γνωριμία με τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ