Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της ΕΠΛΣ Δωδ/σου για το περιστατικό με την δήμαρχο Τήλου

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου, όσον αφορά το περιστατικό που έλαβε χώρα την 25-08-2022 στο νησί της Τήλου, ανάμεσα στην κυρία Δήμαρχο και στέλεχος του τοπικού Λιμενικού Σταθμού, διατηρεί τις επιφυλάξεις της ως προς τα γεγονότα, όπως αυτά εκφράστηκαν και δημοσιεύθηκαν μονομερώς στον τοπικό τύπο και περιμένουμε από την Διοίκηση να εξετάσει με ψυχραιμία δια της προβλεπόμενης διαδικασίας τα καταγγελθέντα και να αποφανθεί σχετικά.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη η προάσπιση της τιμής και αξιοπρέπειάς του, χωρίς αυτό όμως να δικαιολογεί προσπάθεια μόχλευσης επιθυμητού αποτελέσματος μέσω της δημόσιας διαπόμπευσης στελεχών του Λιμενικού Σώματος που στερούνται δημόσιου λόγου.

Ως ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου θεωρούμε ως βασικό και από κοινού στόχο της τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους ενστόλους των τοπικών Αρχών την ασφάλεια και ευημερία των ακριτών συμπολιτών μας και άρα απαραίτητη την καλή συνεργασία, ωστόσο, δεν θα επιτρέψουνε σε κανέναν να ασκεί μικροπολιτική στις πλάτες των συναδέλφων, που τοποθετούνται σε απομακρυσμένα νησιά προκειμένου να υπηρετήσουν παρά τις αντίξοες συνθήκες, τον κοινό αυτό στόχο.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

ΖΑΧΑΡΗΣ Κωνσταντίνος               ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου