ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων ενώ η Ελλάδα μετρούσε τα θύματα της τραγωδίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρκικά αεροπλάνα

Την ώρα που ο Πρό­ε­δρος της Τουρ­κίας Ταγίπ Ερντο­γάν και ο Υπουρ­γός Εξω­τε­ρι­κών της Μεβλούτ Τσα­βού­σο­γλου ….. εξέ­φρα­ζαν την συμπά­θειά τους προς την Αθήνα για την τρα­γω­δία που έπληξε τη χώρα μας με τις φωτιές στην Αττική, ταυ­τό­χρονα έστελ­ναν τα πολε­μικά τους αερο­πλάνα στο Αιγαίο προ­κα­λώ­ντας συνε­χείς παρα­βιά­σεις του Εθνικού Ενα­έ­ριου Χώρου και παρα­βά­σεις των κανόνων ενα­έ­ριας κυκλο­φο­ρίας.

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα μετρούσε τα δεκάδες θύματα της πύρινης λαί­λα­πας των τελευ­ταίων ημερών, τα τουρ­κικά αερο­σκάφη πραγ­μα­το­ποί­η­σαν σύμφωνα με στοι­χεία της Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας 35 παρα­βιά­σεις του εθνικού ενα­έ­ριου χώρου.

Συγκε­κρι­μένα στον Ελλη­νικό Εναέριο χώρο εισήλ­θαν ένα ζευγάρι κατα­σκο­πευ­τικά τουρ­κικά αερο­σκάφη CN235 και μία τετράδα οπλι­σμέ­νων F16 προ­κα­λώ­ντας την αντί­δραση της Ελλη­νι­κής Πολε­μι­κής Αερο­πο­ρίας που απο­γεί­ωσε μαχη­τικά αερο­σκάφη από τη Λήμνο για να τα ανα­χαι­τί­σει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.