Ειδήσεις

Α ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: 500 και επιπλέον τα κενά σε καθηγητές στα Δωδεκάνησα

Αγγίζουν και ξεπερνάνε τα κενά   500 (πεντακοσίων)   καθηγητών  στα σχολεία (ΓΥΜΝΑΣΙΑ-ΛΥΚΕΙΑ, ΕΠΑΛ, ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ) της Δωδεκανήσου  ενώ  σε μερικές μέρες ανοίγουν τα σχολεία.  Γονείς και οι μαθητές είναι άλλη μια χρονιά θεατές στο ίδιο έργο, των τεράστιων ελλείψεων καθηγητών στην περιοχή μας.  Η   Α  ΕΛΜΕ  Δωδεκανήσου με  ανησυχία διαπίστωσε ότι πάνω  από 500 αναπληρωτές καθηγητές θα χρειασθούν  για  να καλύψουν τα κενά στα σχολεία της Β΄θμιας εκπαίδευσης Δωδ/σου, παρά τις αντίθετες δηλώσεις του Υπουργείου Παιδείας. 
Το Δ.Σ.της Α΄ΕΛΜΕ ΔΩΔ/ΣΟΥ ζητά  από το Υπουργείο Παιδείας  να  τηρήσει έστω και καθυστερημένα  ”την δέσμευση” του για άμεσο διορισμό αναπληρωτών  (για μόνιμους έχει καταντήσει ανέκδοτο πια) ώστε τα  σχολεία να  ξεκινήσουν κανονικά την 1η Σεπτεμβρίου.
 
 
 
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΑΡΙΝΟΣ                                                                  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΞΑΦΗΣ 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου