Πλήρης αποτίμηση της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στις περιοχές της Αττικής που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά, έγινε σε σύσκεψη στην οδό Πειραιώς υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τα στελέχη της ΝΔ, μία ημέρα μετά την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε Ραφήνα και Νέο Βουτζά, με τη συνδρομή επιστημόνων, κατέγραψαν και αξιολόγησαν τις συνθήκες υπό τις οποίες χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές και συζήτησαν τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων.

Άλλες ανακοινώσεις δεν υπήρξαν, με την υποσημείωση ότι η ΝΔ θα επανέλθει την Παρασκευή μετά το τέλος του τριημέρου εθνικού πένθους. Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο δύο αντιπρόεδροι του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής, Λευτ. Αυγενάκης, οι αρμόδιοι Τομεάρχες, Μάκης Βορίδης και Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι πρώην Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και Βασίλης Κικίλιας καθώς και ο Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών του Πολυτεχνείου Κρήτης, Κώστας Συνολάκης. Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης χωρίς κάμερες και φωτογράφους, επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, κατά την έκτακτη σύσκεψη που έγινε σήμερα, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, έγινε λεπτομερής ανάλυση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, ενώ εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα.

Το απόγευμα, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέπτεται το ΕΚΑΒ για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.

πηγή newpost.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ