ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα «είπαν» για Λυκογιάννη και γήπεδο στον Κολοσσό

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Με δύο βα­σι­κά θέ­μα­τα συ­ζή­τη­σης έγινε το διοι­κη­τι­κό συμ­βού­λιο της Κ.Α.Ε. Κο­λοσ­σός. Πρό­κει­ται για το θέμα του προ­πο­νη­τή με την πα­ρα­μο­νή ή όχι στο «Βε­νε­τό­κλειο» του Άρη Λυ­κο­γιάν­νη και την πι­θα­νή με­τα­κό­μι­ση της ομά­δας στο Παλέ ντε Σπορ της Καλ­λι­θέ­ας. Όσον αφορά στο πρώτο θέμα, το πιο πι­θα­νό σε­νά­ριο ανα­φέ­ρει ότι δύ­σκο­λα θα συ­νε­χί­σει τη θη­τεία του στη Ρόδο ο Άρης Λυ­κο­γιάν­νης. Μετά από τέσ­σε­ρις σεζόν στο νησί, είναι πολύ πι­θα­νό το σε­νά­ριο να μη συ­νε­χι­στεί η συ­μπό­ρευ­ση των δύο πλευ­ρών, χωρίς ωστό­σο να έχει κλεί­σει ορι­στι­κά το «κε­φά­λαιο» Κο­λοσ­σός για τον Έλ­λη­να τε­χνι­κό. Το μόνο σί­γου­ρο είναι ότι αυτή τη φορά οι απο­φά­σεις θα παρ­θούν άμεσα και πι­θα­νο­λο­γεί­ται ότι μέχρι τις αρχές Ιου­νί­ου θα έχει ξε­κα­θα­ρί­σει το θέμα. Προς το παρόν, ο Άρης Λυ­κο­γιάν­νης επέ­στρε­ψε για μό­νι­μη εγκα­τά­στα­ση στην Αθήνα και πε­ρι­μέ­νει την ορι­στι­κή από­φα­ση της διοί­κη­σης.

Από κει και πέρα ένα βα­σι­κό θέμα για τη νέα χρο­νιά είναι και το γη­πε­δι­κό… Τα μισά μέλη του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. είναι σύμ­φω­να με την με­τα­κό­μι­ση της ομά­δας στο Παλέ ντε Σπορ και τα άλλα αρ­νη­τι­κά. Όποια και να είναι πά­ντως η από­φα­ση, σί­γου­ρα έχει τα θε­τι­κά και τα αρ­νη­τι­κά της, τα οποία θα με­λε­τή­σουν προ­σε­κτι­κά οι «θα­λασ­σί» πριν κα­τα­λή­ξουν κάπου.

ΝΑ ΜΕΙ­ΝΕΙ Ο ΒΑ­ΣΙ­ΚΟΣ ΚΟΡ­ΜΟΣ

Όπως γρά­ψα­με από χθες ο Κο­λοσ­σός από τους ξέ­νους αθλη­τές θα προ­σπα­θή­σει να κρα­τή­σει στη Ρόδο τον Τι Τζέι Μπρέι και τον Μάρ­βιν Τζό­ουνς. Για τον πρώτο τα πράγ­μα­τα είναι μάλ­λον δύ­σκο­λα, αφου οι πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν ότι έχει δε­χθεί πολύ καλή πρό­τα­ση από τον Προ­μη­θέα Πά­υ­ρας. Όπως είναι εύ­λο­γο το βα­σι­κό μέ­λη­μα θα είναι η πα­ρα­μο­νή του βα­σι­κού κορ­μού των Ελ­λή­νων αθλη­τών. Θα πρέ­πει να θε­ω­ρεί­ται δε­δο­μέ­νη η πα­ρα­μο­νή του Γιάν­νη Γε­ωρ­γαλ­λή, του Κώστα Πα­πα­δά­κη και του Αλέ­ξαν­δρου Αγ­γε­λά­κου, ενώ «παί­ζει» επί­σης η ανα­νέ­ω­σε της συ­νερ­γα­σί­ας με τους Σταύ­ρο Σχίζα και Σω­τή­ρη Μπιλ­λή. Αντί­θε­τα, μάλ­λον πα­ρελ­θόν θα πρέ­πει να θε­ω­ρεί­ται για τον Κο­λοσ­σό ο Δη­μή­τρης Στα­μά­της, ο οποί­ος μάλ­λον δεν είναι στα πλάνα για τη νέα χρο­νιά.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.