Τοπικές Ειδήσεις

Τηλέμαχος Καμπούρης: Ξεκινάμε το έργο των διαγραμμίσεων στο δημοτικό οδικό δίκτυο της πόλης της Ρόδου

Σε ανάρτησή του τα κοινωνικά δίκτυα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τηλέμαχος Καμπούρης αναφέρει:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ξεκινάμε άμεσα το έργο των διαγραμμίσεων στο δημοτικό οδικό δίκτυο της πόλης της Ρόδου, μετά από επίμονη προσπάθεια να τελεσφορήσει η διαδικασία δημόσιας σύμβασης. Το έργο των διαγραμμίσεων είναι ένα από τα δυσκολότερα για ένα νησί καθώς οι λίγοι διαθέσιμοι εργολάβοι στη χώρα δεν επαρκούν για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση στις απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές.

Το οδικό δίκτυο της πόλης θα πλυθεί σχολαστικά για να απομακρυνθούν κατάλοιπα από τα λάστιχα των οχημάτων και το καυσαέριο και στη συνέχεια θα διαγραμμηθεί όπως ορίζει ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και οι κυκλοφοριακές μας ρυθμίσεις, με τα πλέον ανθεκτικά υλικά.

Πρόκειται για μία δουλειά που αναγκαστικά πρέπει διαρκώς να επαναλαμβάνεται, ιδιαιτέρως σε μία περιοχή σαν τη Ρόδο που έχει υψηλές θερμοκρασίες για πολλούς μήνες.

Ευχαριστούμε του κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης για την κατανόηση.
Έχουμε προγραμματίσει το έργο των διαγραμμίσεων να διαρκέσει το ελάχιστο δυνατό χρόνο που απαιτείται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου