Ειδήσεις

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων για ΦΠΑ: Δεν θα το πράξει η κυβέρνηση-Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα

Οι αντιπολιτευτικές κορώνες μοναδικό σκοπό έχουν να εξομοιώσουν το παρελθόν με το παρόν, αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, προσθέτοντας, ότι η Κυβέρνηση έλαβε εντολή να αλλάξει το μέλλον της χώρας, να σταματήσει τη λιτότητα και τα υφεσιακά μέτρα και δεν θα το πράξει αντιγράφοντας όσα οι πολίτες καταδίκασαν με την ψήφο τους.

Συνεχίζοντας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων, αναφέρει:

“Αυτοί που μέχρι τώρα στήριξαν και επικρότησαν όλες τις μνημονιακές πολιτικές, αυτοί που γαλούχησαν ένα καθεστώς που κατρακύλησε την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας, αυτοί που δεκαετίες απέκρυπταν από τον κυκλαδικό λαό την αλήθεια, είναι αυτοί που με αντανακλαστικά αξιοζήλευτα ετοιμάζουν επαναστάσεις(!) και περιμένουν με ανυπομονησία την αποτυχία της κυβέρνησης.

Ας περιμένουν: οι πολίτες γνωρίζουν από πρώτο χέρι και τις αιτίες και τα αποτελέσματα των επιλογών των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Σε κάθε περίπτωση ως κάτοικοι των Κυκλάδων γνωρίζουμε πολύ καλά την πραγματικότητα στα νησιά μας – είναι καθημερινό μας βίωμα άλλωστε – και ως εκ τούτου είμαστε πάντοτε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα: να κρατάμε ζωντανές τις οικονομίες και τις κοινωνίες των νησιών μας και να διεκδικούμε το δικαίωμα μας να ζούμε αξιοπρεπώς σε αυτά”.

cycladesvoice.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου