Με μία φιλική αναμέτρηση θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους πριν τις εορτές των Χριστουγέννων, οι ποδοσφαιριστές των Ιπποτών και του Κολοσσού Κάστρου. Οι δύο ομάδες της Παλιάς Πόλης θα δώσουν σήμερα φιλικό ματς στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, το οποίο θα έχει ώρα έναρξης στις 16.30 και θα αποτελέσει ένα «τεστ» για τους προπονητές ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Φυσικά και λόγω των ημερών, οι κ. Λάκης Ζαχαρίας και Κώστας Καμπούρης δεν θα έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους, στη διάθεση τους, όμως θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρόσωπα και σχήματα και να διαπιστώσουν την αγωνιστική κατάσταση ορισμένων παικτών που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν.

Ιππότες και Κολοσσός Κάστρου βρίσκονται στην «επικίνδυνη» ζώνη των ομίλων τους, καθώς δεν έχουν κάνει καλό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα και θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια για να καταφέρουν να «σώσουν» τη χρονιά. Οι μεν πρώτοι μετρούν μέχρι στιγμής μόλις μία νίκη και τρεις ισοπαλίες σε σύνολο έντεκα αγώνων, ενώ οι δεύτεροι έχουν πετύχει δύο νίκες, ενώ δύο ακόμη παιχνίδια τους τελείωσαν χωρίς να επικρατήσει κάποια ομάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ