Ρεπορτάζ

Αίτηση λήψεως ασφαλιστικών μέτρων νομής από Ροδίτη κατά γειτόνισσας που πετά κόπρανα ζώων σε ιδιοκτησία του

Ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ρόδου με αίτηση λήψεως ασφαλιστικών μέτρων νομής προσέφυγε ένας κάτοικος της Ρόδου κατά μιας ημεδαπής ζητώντας την λήψη μέτρων εις βάρος της και για την ρήξη κοπράνων ζώων στην ιδιοκτησία του!
Ο αιτών διαμένει σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε τμήμα κάθετης ιδιοκτησίας και έχει την αποκλειστική νομή, κατοχή και χρήση λωρίδας πλάτους δύο μέτρων, η οποία κείται στην είσοδο της οικοδομής όπου ευρίσκεται οικία του.
Η καθής γειτόνισσά του από τον μήνα Ιούλιο του 2023 παρά τη θέλησή του, παράνομα, καταχρηστικά και κατ΄ επανάληψη προσβάλλει, μεταξύ άλλων, τη νομή και κατοχή του επί της λωρίδας και παρκάρει και πλένει το αυτοκίνητό της, προτρέποντας ακόμη συγγενείς ή τρίτους να παρκάρουν εκεί το αυτοκίνητό τους.
Δεδομένου ότι η λωρίδα κείται στην είσοδο της οικοδομής όπου ευρίσκεται οικία του, τούτο δυσχεραίνει αποφασιστικά την είσοδο στο σπίτι της, ενώ όπως αναφέρει από τον Ιούλιο 2023 ρίχνει σχεδόν καθημερινά και συστηματικά νερά, τα οποία εμπεριέχουν ακαθαρσίες σκύλων στην λωρίδα με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η νομή της από τη συχνότατη ρήξη νερού, από τα περιττώματα σκύλων που καταλήγουν στην ως ανωτέρω λωρίδα αλλά και από τις οσμές που εκπέμπει η μίξη τους με το νερό!!!
Τονίζει επιπλέον ότι τα νερά αυτά με ή ακόμα και χωρίς τις ακαθαρσίες των σκύλων λιμνάζουν στην είσοδο της οικοδομής και δη επί της ως ανωτέρω λωρίδας με αποτέλεσμα να διαταράσσουν τη νομή και κατοχή του.
Συναφώς οι δυσοσμίες που εκπέμπουν τα περιττώματα ομοίως προσβάλλουν και διαταράσσουν τη νομή του και ταυτόχρονα θέτουν σε κίνδυνο την δική του υγεία ως και την υγεία της μητέρας, του ηλικίας 76 ετών και συγκάτοικού του.
Επιπλέον, με τα νερά που πετάει η καθής από το μπαλκόνι της υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσει ο ίδιος καθώς και η ηλικιωμένη μητέρα του, καθώς περνούν αναπόφευκτα καθημερινώς από τη λωρίδα αυτή για να εισέλθουν στην οικία τους.
Από τον Ιούλιο 2023 και εντεύθεν οι λεκτικές διενέξεις με την καθής έχουν ενταθεί και η κατάσταση μεταξύ τους είναι άκρως τεταμένη καθώς έχουν προβεί κατ΄ επανάληψη σε διαπληκτισμούς και καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Αριστείδης Τσάτσος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου