Ρεπορτάζ

Για την 31η Μαΐου 2021 μετατίθεται η ολοκλήρωση των εργασιών εκκαθάρισης της «Ρόδων ΑΕ»

Για την 31η Μαΐου 2021 μετατίθεται η προγραμματισμένη για τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους ολοκλήρωση των εργασιών των τριών εκκαθαριστών της πολύπαθης δημοτικής επιχείρησης «Ρόδων ΑΕ».
Οι τρεις εκκαθαριστές κ.κ. Θ. Μαρκουλής, Δ. Παρπέρης και Σ. Σπυρόπουλος, ενημέρωσαν αρμοδίως ότι αιτούνται την παράταση της εκκαθάρισης καθώς μετά την ανακοίνωση στο ΓΕΜΗ την 24η Οκτωβρίου 2020 ανέλαβαν το έργο ενώ ακολούθησαν δύο lockdown και εμπλοκή ορκωτού λογιστή. Σημειώνουν δε ότι έχουν ολοκληρώσει το 80% του έργου της εκκαθάρισης.
Σημειώνεται ότι με την τακτική γενική συνέλευση που συγκλήθηκε στις 10 Απριλίου 2019 εγκρίθηκαν όλοι οι ισολογισμοί της εταιρείας από 1 Ιανουαρίου 2008 έως και 5 Απριλίου 2018 και η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για την περίοδο από την επίσημη έναρξη της εκκαθάρισης 6 Απριλίου 2011 έως και την 5η Απριλίου 2018.
Η δημοσίευση των ισολογισμών που αφορούσαν στη θητεία του πρώην εκκαθαριστή έχει ολοκληρωθεί στο Γ.Ε.ΜΗ., ενώ εκκρεμούσε η δημοσίευση του ισολογισμού της διαχειριστικής περιόδου από 6 Απριλίου 2018 έως 5 Απριλίου 2019, ο οποίος παρ’ ό,τι έχει ολοκληρωθεί, δεν μπορούσε να δημοσιευθεί στο Γ.Ε.ΜΗ., αφού απαιτείτο νέα τακτική Γ.Σ. για την έγκρισή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου