Ο ρωσικός οργανισμός τουρισμού αποφάσισε την αναστολή των πωλήσεων τουριστικών πακέτων στην Τουρκία λίγες ώρες μετά την κατάρριψη του Ρωσικού Σουχόι στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία και την κατάρριψη των Ρωσικών ελικοπτέρων που έσπευσαν στην περιοχή για την διάσωση των πιλότων.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του οργανισμού Rostourism, το ρωσικό υπουργείο οικονομικών ανακοίνωσε ότι υπάρχουν τα συναλλαγματικά αποθέματα για να καλυφθούν όλες οι απώλειες από την ακύρωση των τουρκικών πακέτων.

Παράλληλα, να εγκαταλείψουν την Τουρκία οι Ρώσοι τουρίστες ζητεί αντιπρόεδρος της Δούμα, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά αεροσκάφη.

Ειδικότερα, ο Νικολάι Λέβιτσεφ κατηγόρησε την Άγκυρα ότι στηρίζει το Ισλαμικό Κράτος, ζήτησε την ακύρωση των πτήσεων ανάμεσα σε Τουρκία και Ρωσία, καθώς και την απομάκρυνση όλων των ρώσων πολιτών από την Τουρκία, αναφέρει δημοσιογράφος του βρετανικού Guardian.

Ο Λέβιτσεφ συνέκρινε την επίθεση με τη βομβιστική επίθεση στο ρωσικό Airbus στο Σινά τον περασμένο μήνα, επίθεση για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ