Αναφορικά με την παραπομπή των διαιτητών κ.κ. Νικηφορίδη Σταύρου και Κουνελλέ Νικολάου για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα του ανδρικού πρωταθλήματος την 08-11-2015 μεταξύ των ομάδων ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ – ΕΛΠΙΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ η ΚΕΔ συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :
1)Απαλλάσσονται οι παραπάνω διαιτητές του αγώνα κ.κ. Νικηφορίδης Στ. και Κουνελλές Νικ. ως προς το αιτιολογικό της παραπομπής τους, ότι δεν υπήρχε πρόθεση ο αθλητής της ομάδας ΕΛΠΙΣ κ. Λαζαρίδης Δανιήλ (αρ. φανέλας 8) να χτυπήσει τον αθλητή της ομάδας ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ κ. Ξυπολιτά Σ. (αρ. φανέλας 8) καθώς αποδεικνύεται από το DVD του αγώνα ότι ο πρώτος κινήθηκε εσκεμμένα και με επιτάχυνση προς τον αντίπαλό του κ. Ξυπολιτά Σ. και προκάλεσε σύγκρουση η οποία από στιγμιαία αντίδραση του τελευταίου δεν επέφερε σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα φαίνεται καθαρά από το DVD του αγώνα ότι μετά την σύγκρουση, ο αθλητής της ομάδας των ΑΓ. Θεοδώρων κ. Ξυπολιτάς Σ. κάνει κίνηση προς τα πίσω περίπου ένα (1) μέτρο.
2)Επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής στους παραπάνω διαιτητές κ.κ. Νικηφορίδη Στ. και Κουνελλέ Νικ. για πλημμελή σύνταξη του Φύλλου Αγώνος καθώς οι διαιτητές δεν ανέγραψαν στο Φ.Α. όλα όσα αναφέρουν στις εκθέσεις τους για την συμπεριφορά και τις ενέργειες του αθλητή της ομάδος ΕΛΠΙΣ κ. Λαζαρίδη Μάρτιν με αριθμό φανέλας 13.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ